Любовний гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Близнюкам - обман, Козерогам - неймовірні зміни

6 грудня 2021, 12:05оновлено 6 грудня 2021, 13:58
Хто зі знаків ризикує познайомитися з аферистом - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Вже з четверга розташування планет буде сприяти любовним відносинам. Деякі знаки відчують бажання до змін в сфері особистих відносин і навіть зважитися на кардинальні зміни.

Про те, кому зі знаків пощастить зміцнити свій матеріальний добробут, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Тільцям - обман, Дівам - дивовижне везіння.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Зірки радять одиноким Овнам на початку тижня шукати собі пару на ділових і світських заходах. Так з'явиться можливість не тільки знайти партнера, але і зав'язати корисні знайомства з впливовими людьми. Вже в четвер проявляйте максимальну обережність з новими знайомими, відмітайте одружених і тих, хто хоче швидкоплинної інтрижки. Такі відносини можуть вам нашкодити.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

У вівторок і середу ймовірне знайомство з людиною, яка не поспішає підкріплювати свої слова вчинками. Придивіться до неї уважно, щоб уникнути розчарувань. У четвер не виключено початок роману з іноземцем, а ті, хто вже у відносинах можуть дійти до точки, де необхідно вирішувати подальший розвиток подій: розставання або серйозніші кроки.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам варто остерігатися обману у вівторок, суботу та неділю. Цей може бути як і ваш партнер, так і людина з яким ви недавно познайомилися. Не виключено, що до вас дійдуть неприємні плітки про коханого або йому – про вас. Не найкращий тиждень для того щоб офіційно оформляти відносини, з'їжджатися або розлучатися. Не варто давати партнеру гроші в борг.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

У першій половині тижня звертайте увагу на дрібниці. Щоб зміцнити союз, необхідно проводити з партнером більше вільного часу, займаючись спільними справами. Вже з четверга для Раків починається складний тривалий період, який ознаменує кризу у відносинах. Ви зможете подолати ці труднощі, якщо зможете навчитися чути свою другу половинку. Вільним Ракам зірки обіцяють початок пристрасного і чуттєвого роману.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Раків: грошова винагорода, поповнення в сімействі або службовий роман

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

В середині тижня дурна витівка партнера може спровокувати серйозні розбіжності в парі. Щоб уникнути відвертого конфлікту, спробуйте довести йому свою правоту, проявивши гнучкість і обійшовши гострі кути. На вихідних підтримайте ідеї своєї другої половинки, особливо ті, що стосуються відпочинку і дітей. Вихідні для вільних представників знака прекрасна можливість познайомитися з людиною, яка зіграє важливу роль в житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Вільним Дівам не варто замислюватися про серйозні знайомства. У цей період вони будуть вкрай невдалими. Ризикуєте потрапити у відносини з людиною, у якої проблеми з алкоголем, невдахою або аферистом. Тим, хто не налаштований на серйозний союз, можна шукати швидкоплинні захоплення вже з четверга. Такий роман без зобов'язань запам'ятається надовго і привнесе в життя яскравих емоцій.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Перша половина тижня буде для Терезів спокійна і навіть нудна, без запаморочливих пристрастей і вибуху емоцій. Однак вже з четверга починається тримісячний період трансформацій для вашої родини. За цей час можуть відбутися кардинальні зміни в особистій сфері: це може бути розставання, рішення жити разом або капітальний ремонт і перестановка в будинку.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Першу половину тижня Скорпіонам буде не до особистого життя. Весь фокус уваги буде на професійній діяльності. Однак вже в четвер, розташування планет буде сприяти представникам знака. Зірки обіцяють Скорпіонам в цей тримісячний період запаморочливий роман і сильну закоханість. Можуть виникнути почуття до людини зі свого оточення - сусіда, колеги або знайомого.

читайте такожЗбуваються бажання і супроводжує удача у всьому: кращі дні грудня 2021

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні вся увага Стрільців буде зосереджена на їх власній персоні. Більше відносин вас буде цікавити самореалізація та облаштування свого життя з максимальним комфортом. Вас будуть займати питання зовнішності і здоров'я. Така життєва позиція і впевненість в собі буде притягувати шанувальників, проте вони можуть виявитися інфантильними.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

У житті представників знака стихії Землі з четверга почнуться кардинальні зміни. Козероги відчують сильну закоханість і чуттєвий потяг до людини. Ваша сексуальна енергія буде на піку і це, немов магнітом, буде притягувати нових шанувальників у ваше життя. Сімейні Козероги нарешті зможуть визначитися зі своїми істинними почуттями до партнера і прийняти доленосне рішення.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Водоліям не варто розповідати оточуючим про своє особисте життя. Не найсприятливіший період для знайомства з батьками і спілкування. Ви відчуєте бажання усамітнитися з партнером і провести цей час разом. Можна відправитися в невелику подорож. Будьте обережні, всі таємні романи на цьому тижні можуть стати надбанням громадськості.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Риби можуть виявити, що в них прокинулися романтичні почуття до людини, з якою вас пов'язували дружні стосунки. Потрібно зробити непростий вибір між дружбою і любов'ю. Прислухайтеся до інтуїції, вона допоможе вибрати вірний шлях. Пам'ятайте, що залишитися друзями, якщо відносини не складуться вже не вийде.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти