Гороскоп на сьогодні 5 грудня 2021: Тільцям – вдалі збіги, Стрільцям - неприємності

5 грудня 2021, 09:14
Кому зі знаків потрібно берегтися травми, а кому не плекати марні ілюзії - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 5 грудня розповість, кому з представників зодіакального кола варто побоюватися нещасного випадку, а кому зірки обіцяють надзвичайну зустріч з людиною, яка може змінити життя.

Про те, кому зі знаків пощастить зміцнити матеріальне становище наступного тижня, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Тільцям - обман, Дівам - дивовижне везіння.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Розслабитися у Овнів в неділю не вийти-вас чекають відповідальні справи, які вимагають серйозного підходу. Сподіватися на удачу і щасливий випадок не варто, ваша рішучість і наполегливість приведуть до потрібного результату. Можете звертатися за допомогою до однодумців, проте чітко сформулюйте, що вам від них потрібно. Сприятливий день, щоб розібратися в сімейних проблемах і прийти до обопільної згоди в гострому питанні.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

Тільці можуть пред'являти оточуючим завищені вимоги. Однак не варто квапити події, можливо, вони зрозуміють і оцінять ваші ідеї як тільки побачать перші результати. У другій половині дня вдалі збіги допоможуть вирішити давню проблему або поліпшити матеріальне становище. У любовній сфері вам потрібно стримати егоїзм і прислухатися до бажань другої половинки.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Допитливість Близнюків - сила, яка рухає їх вперед. У цей день ви можете дізнатися цінну інформацію, яка стане в нагоді в найближчому майбутньому. Вона допоможе прийняти правильне рішення і не допустити помилок. В особистих відносинах Близнюкам не завадить ініціатива. Не виключені несподівані зізнання.

Гороскоп на сьогодні - Рак

Творчий і неординарний підхід до проблеми допоможе вирішити її швидше. Підключіть кмітливість і не бійтеся експериментувати – це допоможе досягти максимальних результатів. Не виключені великі грошові надходження, частину яких ви можете витратити виключно на свої хотілки. Будьте уважні до здоров'я - підвищується ризик підхопити застуду.

читайте такожГороскоп на завтра 6 грудня 2021: Дівам – хитрість, Терезам – втрати, Скорпіонам - образи

Гороскоп на сьогодні - Лев

Леви сміливо приймають виклики цього дня і беруться за будь-яку справу з наміром вийти переможцями. Такий запал і завидна завзятість змушує оточуючих прислухатися до вашої думки. Ваш авторитет зростає. Можливі грошові надходження, які дозволять купити те, про що ви мріяли. "Любов ненавмисно нагряне" - сьогодні це про Левів, стріли Амура вже чекають на вас.

Гороскоп на сьогодні - Діва

Позитивний настрій і оптимізм в цей непростий день допоможуть Дівам не піддатися хвилюванню і успішно вирішити проблеми або знайти вихід зі складної ситуації. Ваші плани можуть піти шкереберть, проте не дозволяйте цьому вибити вас з колії. Вдалий збіг обставин допоможе вам дізнатися важливу інформацію, яка направить вас на правильний шлях. Будьте гранично обережні в другій половині дня - підвищується ймовірність нещасного випадку.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Скрупульозна увага до деталей і обережність допоможуть Терезам уникнути прикрих помилок в неділю. Не приймайте поспішних рішень, трохи пізніше пошкодуєте про свій вибір. Будь-який недолік може привести до серйозних збитків. В особистому житті приємні зміни наздоженуть ініціативних представників знака, які беруть ситуацію в свої руки.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

Сприятливий день для нових починань. Удача в цій справі на стороні Скорпіонів, тільки для того, щоб побачити результати, потрібно запастися терпінням. В другій половині дня всю вашу увагу займуть домашні клопоти. Вечір проведіть зі своєю другою половинкою, це допоможе зміцнити відносини.

читайте такожЛюбовний гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Близнюкам - обман, Козерогам - неймовірні зміни

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У неділю Стрільці повинні приділяти увагу дрібницям, тому що помилки можуть обернутися неприємними наслідками. Спонтанні покупки - не найкраще рішення сьогоднішнього дня, ризикуєте витратити велику суму. Ваші чарівність і шарм притягують нових людей в оточення. Цікаве знайомство може перерости в романтичні відносини.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Енергія дня допоможе вам впоратися із завданнями, які довгий час не виходило довести до кінця. Роботи додасться, однак і винагорода за ваші труди не змусить себе чекати. Можливо, людина з вашого близького оточення розчарує вас своїм вчинком. Сон буде віщим і може збутися через чотири дні. У другій половині дня підвищується ризик травм.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Ситуація на роботі для Водоліїв вельми напружена. Не виключені розбіжності з колегами і затримки в справах. Однак важливо не піддаватися емоціям і взяти ситуацію під контроль. Не виключено підписання вигідного контракту, який стане ще одним щаблем вашого кар'єрного росту. У любовній сфері ілюзії можуть привести до гіркого розчарування.

Гороскоп на сьогодні - Риби

У цей день Рибам необхідно розраховувати на власні сили і не звалювати на плечі вантаж непосильних обов'язків. Сприятливий день для спілкування, ви зможете зацікавити людей своїми ідеями і залучити однодумців. Не виключено доленосне знайомство з людиною, яка кардинально змінить ваші погляди на життя.

Рекомендуємо почитати:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти