Гороскоп на сьогодні 6 грудня 2021: Дівам – хитрість, Терезам – втрати, Скорпіонам - образи

6 грудня 2021, 08:33оновлено 6 грудня 2021, 10:05
Кому зі знаків варто очікувати віщих снів, а кому поменше ділитися секретами з жінками - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп на завтра
Гороскоп на сьогодні / depositphotos.com/

Астрологічний прогноз на 6 грудня 2021 розповість, кому зі знаків варто остерігатися привабливих пропозицій, а у кого вийти помиритися з важливою людиною, а кому обходити стороною ризикові заходи та авантюри.

Про те, кому фаза зростаючого Місяця забезпечить стабільне фінансове становище, а кому корисні знайомства, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Стрільцям - сумнівні пропозиції, Дівам - удача в грошах.

Гороскоп на сьогодні - Овен

Початок дня буде досить важким. Овнам буде складно зосередитися на справах, щось постійно буде їх відволікати. Ваше прагнення до змін досить невизначене, воно може підштовхнути вас до нелогічних вчинків, про які, можливо доведеться пошкодувати. Не поспішайте приймати рішення, проявляйте розсудливість і обережність.

Гороскоп на сьогодні - Тілець

На початку дня Тільцям потрібно навести порядок у справах, і закінчити раніше розпочаті. Далі зосередитися буде складно. Оточуючі так і норовлять втрутитися у ваші справи, і дати непрохані поради. Це може викликати напад роздратування, проте не давайте волю почуттям і будьте максимально тактовними в спілкуванні. Будьте обережні з жінками, не варто ділитися з ними секретами або цінною інформацією.

Гороскоп на сьогодні - Близнюки

Запальні і чутливі представники знака повітряної стихії в цей день не зможуть стримувати емоції. Це загрожує не тільки сварками і розбіжностями з оточуючими, а й серйозними помилками. Хороший день для підведення підсумків і складання звітів. Побачити фрукти уві сні - до солідних грошових надходжень.

Гороскоп на сьогодні - Рак

У понеділок Раки зможуть зробити багато корисного не тільки для себе, але і для оточуючих людей. Ви зможете вирішити грошові питання. Ваша інтуїція і фінансове чуття допоможуть знайти правильне рішення. День буде вдалим для покупок і навіть великих. У цей день потрібно уникати переохолодження, можна легко підчепити застуду.

читайте такожГороскоп на завтра 7 грудня 2021: Ракам - хвилювання, Скорпіонам - великі витрати

Гороскоп на сьогодні - Лев

Запаморочливих успіхів у понеділок очікувати не варто, зате можна розраховувати на цікавий, наповнений динамічними подіями день. У Левів вийде знайти відповіді на важливі питання, а вдалий збіг обставин посприяє вирішенню давньої проблеми. У справах любовних не виключені приємні зміни. Можливо, ви зустрінете людину, яка здасться вам ідеальною. Зірки застерігають від ризикованих заходів та азартних ігор.

Гороскоп на сьогодні - Діва

У понеділок в спілкуванні з оточуючими ви будете відчувати недовіру. Ви можете піти на хитрість і маніпуляції, проте удача посміхнеться лише тим, хто звик вирішувати питання чесним шляхом. У другій половині дня вас поглине у вирі домашніх обов'язків. Старшим родичам може знадобитися ваша допомога.

Гороскоп на сьогодні - Терези

Сприятливий день для спілкування. Ви зможете справити приємне враження на оточуючих людей. Потенційні роботодавці та партнери не зможуть противитися вашому потужному чарівності. Ваше легковажне ставлення до грошей може привести до зайвих витрат, що боляче вдарить по хиткому бюджету. Остерігайтеся обману або втрат, проявіть максимальну обережність.

Гороскоп на сьогодні - Скорпіон

У понеділок Скорпіонів може здивувати вельми несподівана допомога від людей, від яких ви не очікували нічого подібного. Не варто скупитися на подяки, інакше образ не уникнути. Хороший день для довгострокового планування. Не виключені грошові надходження, які зміцнять матеріальне становище. З'явиться шанс налагодити відносини з дорогою серцю людиною.

читайте такожГороскоп Таро на грудень 2021: Овнам – заздрість, Терезам – фатальні помилки, Стрільцям - авантюри

Гороскоп на сьогодні - Стрілець

У цей день Стрільці уважні і зосереджені на роботі. Жодна важлива деталь не вислизне від їх пильного ока. Ваша прямолінійність може спровокувати сварки і розбіжності. У другій половині дня вас наздоженуть домашні клопоти або побутові проблеми. Відкладіть важливі рішення стосовно особистого життя на більш сприятливий день.

Гороскоп на сьогодні - Козеріг

Козерогів сьогодні буде дратувати практично все: від порожньої балаканини до оточуючих, які так і норовлять сунути ніс у ваші справи. Ви намагаєтеся тримати емоції під контролем, проте в другій половині дня спалахів гніву утримати буде досить важко. Зірки радять скоротити спілкування до мінімуму і уникати нових знайомств.

Гороскоп на сьогодні - Водолій

Спокою Водоліям в першій половині дня не бачити. Навпаки, навколо вас буде панувати деяка метушня. Вам доведеться вирішувати проблеми інших, жертвуючи власним часом. Однак це не зможе зіпсувати вам настрою, ви сповнені енергії і оптимізму і з ентузіазмом беретеся за найскладніші завдання. Не приймайте поспішних висновків і ретельно перевіряйте інформацію.

Гороскоп на сьогодні - Риби

У цей день добре займатися плануванням сімейного бюджету. Можливо, режим економії для вас стане найкращим способом зміцнити фінансове становище. Вдалим буде день для закоханих Риб. Зірки обіцяють незабутні романтичні сюрпризи. Підступні люди можуть використовувати вашу довірливість в своїх цілях, остерігайтеся привабливих пропозицій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти