Місячний гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Стрільцям - сумнівні пропозиції, Дівам - удача в грошах

6 грудня 2021, 10:08оновлено 6 грудня 2021, 13:58
Кому зі знаків варто остерігатися енергетичних вампірів і гарненьких незнайомців - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Період зростаючого Місяця з 6 по 12 грудня стає сприятливим часом для самовдосконалення і навчання. Нова інформація швидко засвоюється, і цей досвід стане в нагоді вже незабаром. У середині тижня вдалими будуть підписання контрактів і укладення угод.

Про те, кому зі знаків наступного тижня пощастить зірвати великий куш, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 6-12 грудня: Тільцям - обман, Дівам - дивовижне везіння.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

У період зростаючого Місяця Овнів чекає не найпростіший час. Приймаючи важливі рішення, не варто керуватися емоціями, здоровий глузд допоможе не наробити прикрих помилок. У понеділок вам може підвернутися шанс для вигідних вкладень, а у вівторок будуть успішними ділові переговори. У п'ятницю проведіть час в приємній компанії близьких друзів.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільцям потрібно зосередитися на вирішенні власних проблем, не звалюючи на свої плечі турботи інших. У вівторок можуть нагрянути перевірки, однак у вас все буде бездоганно. Начальство відзначить вашу працьовитість і цілеспрямованість, не виключені грошові надходження. Ближче до вихідних вам варто зменшити робочий темп і максимально відпочити.

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цей тиждень благоволить новим знанням. Ідеальний період для самоосвіти і відвідування курсів підвищення кваліфікації. Незабаром отримана інформація вам стане в нагоді. Остерігайтеся гарненьких незнайомців з привабливими пропозиціями - ризикуєте зазнати збитків. Також тримайтеся подалі від ризикованих заходів.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Протягом усього тижня Раки будуть надзвичайно чутливі. Важливо не дозволяти емоціям брати верх над собою і зберігати спокій. У понеділок грошові надходження можуть підняти вам настрій. Однак потрібно грамотно розпорядитися грошима і боротися зі спокусою розтратити отриману суму. У середу нові знайомства будуть корисними, а п'ятниця стане ідеальним днем для вирішення сімейних проблем.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Раків: грошова винагорода, поповнення в сімействі або службовий роман

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

У період зростаючого Місяця Левам важливо більш грамотно розпоряджатися фінансами і, можливо, економити. Ваше матеріальне становище буде стабільним, проте не виключені незаплановані витрати. У вівторок варто звернути увагу на вирішення побутових питань, а в п'ятницю утриматися навіть від невеликих поїздок. На вихідних до вас можуть нагрянути далекі гості.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні ви сповнені енергії, бадьорості та оптимізму. Ваша позитивна аура стає магнітом для енергетичних вампірів, якими можуть виявитися не тільки ваші вороги і суперники, але і хороші друзі. У понеділок Дівам варто розраховувати на грошову удачу. Не поспішайте витрачати цю суму на примхи, спершу розрах*йтеся з боргами і кредитами. У другій половині тижня на вас чекають цікаві заходи та зустрічі.

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня Терезам варто очікувати розмови з начальством. Не варто сумніватися в своєму професіоналізмі, ви все робите правильно. Вівторок - ідеальний день для ділових переговорів і підписання контрактів. У середу варто зменшити темп і особливо не поширюватися про свої плани. У справах любовних приємні зміни можливі в п'ятницю.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам доведеться чітко відстоювати свої особисті кордони. Не варто звалювати на себе обов'язки інших, вчіться відмовляти, якщо прохання оточуючих для вас незручна. У середу можна сміливо укладати договір і підписувати контракти. Четвер принесе знайомство з впливовими людьми. Деяким представникам знака випаде шанс зайнятися улюбленою справою.

читайте такожГороскоп по картах Таро на грудень 2021 для вогняних знаків зодіаку - Овнів, Стрільців, Левів

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільців чекає легкий і вдалий тиждень. Щоб він не затьмарився неприємними ситуаціями, слід триматися подалі від сумнівних пропозицій швидкого заробітку і всіляких авантюр. У понеділок вийде налагодити відносини з колегами, з якими у вас натягнуті відносини. На вихідних можна розраховувати на приємну романтичну пригоду.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

У цей період колективна робота допоможе Козерогам максимально проявити свої професійні навички. Ваша ініціативність і завзятість будуть помічені керівництвом і партнерами, що дозволить зміцнити фінансове становище. Не виключено отримання спонсорської допомоги і початку вигідного співробітництва, ваші ідеї знаходять відгук.

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

Зірки радять Водоліям чинити так, як велять власні бажання і не прислухатися до порад оточуючих. Протягом тижня необхідно приділити увагу діловим відносинам-це гарний час, щоб зміцнити зв'язки з партнерами по бізнесу. Друга половина тижня порадує солідними грошовими надходженнями.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня будьте гранично пунктуальними, щоб не накликати на свою голову гнів начальства. Керівництво пильно спостерігає за кожним вашим дією, і цей тиждень – відмінна можливість продемонструвати всі професійні якості. Зараз не час сидіти в сторонці, ініціатива і активність будуть винагороджені по достоїнству.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти