Гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для повітряних знаків - Терезів, Водоліїв і Близнюків

9 грудня 2021, 23:59оновлено 13 грудня 2021, 09:33
У грудні на Близнюків чекає запаморочливий успіх, жінки-Терези можуть дізнатися про вагітність, а Водоліям доведеться багато попрацювати.
таро, карти таро
Астролог склала гороскоп на картах Таро на місяць грудень 2021 для трьох повітряних знаків зодіаку / Фото pixabay.com

Астролог з 20-річним досвідом з Австралії Анжела Перл склала гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для повітряних знаків Зодіаку - Терезів, Водоліїв та Близнюків.

Як розповіла експерт на своєму Youtube-каналі, в грудні 2021 Близнюкам доведеться пустити в хід весь свій шарм, на Водоліїв чекає багато роботи і хороші заробітки, а Терезам доведеться розщедритися.

Таро прогноз на грудень 2021 - яке майбутнє карти пророкують Терезам

Закохані Таро - значення

Карта вибору, балансу, стосунків. У грудні 2021 на представників знака зодіаку Терези чекає побачення, нове знайомство, партнерські стосунки. Крім того, ця карта означає контракт. Таким чином Терези можуть укласти вигідний контракт, угоду.

Астролог каже, що карта Закохані в Таро означає, що чогось буде в подвійній кількості, наприклад, робота і підробіток, дві квартири, дві машини тощо.

Паж мечів Таро - значення

Терези отримають важливу інформацію, прийдуть документи. Карта означає знання. Терези можуть піти вчитися. Або учнями можуть бути їхні діти, а значить представникам знака доведеться приділити їм час.

3 кубків Таро - значення

Новорічні свята Терези відзначатимуть у веселій компанії й отримають від цього задоволення, свідчить гороскоп на картах Таро на місяць.

читайте такожГороскоп на картах Таро на грудень 2021 для водних знаків Зодіаку - Скорпіонів, Риб, Раків

6 пентаклів Таро - значення

Фінансова карта. Якщо вам хтось обіцяв дати гроші, інвестувати або допомогти фінансово, то ви отримаєте ці кошти. Не виключено, що і ви опинитеся в ролі того, хто комусь позичає гроші, попередила Анжела Перл. Але не хвилюйтеся, вам вистачить грошей, щоби закрити всі потреби.

Місяць Таро - значення

Карта ночі, туману, неясності. У грудні 2021 Терези можуть потрапити в якусь незрозумілу ситуацію й потрібно буде почекати, поки все роз'яснитися.

Місяць також є символом материнства. Або ви дізнаєтеся про вашу вагітність, або ваша мати попросить про допомогу.

Гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для Водоліїв

Королева мечів Таро - значення

В останній місяць року Водолії говоритимуть правду в очі, висловлюватимуть свою думку, ухвалюватимуть важливі рішення.

Сила Таро - значення

Проявиться сила таланту, харизми і чарівності. Водолії зможуть легко впоратися з будь-якою ситуацією. Ваша впевненість дасть вам сили реалізувати будь-яке ваше бажання та виконати будь-яке завдання.

8 пентаклів Таро - значення
На Водоліїв чекає багато роботи. Доведеться працювати, не покладаючи рук. З'являться нові проекти, які потрібно буде закінчити до Нового року 2022. Вдасться заробити хорошу суму грошей.

Закохані Таро - значення

Карта любові, знайомств, побачень. Якщо ви в шлюбі, то ця карта може означати підписання важливого контракту або угоди купівлі-продажу.

Докладний гороскоп на картах Таро на грудень 2021 для Близнюків ви можете прочитати тут. За прогнозом Анжели Перл, в останній місяць року представникам знака потрібно остерігатися шахрайства і крадіжки.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти