Гороскоп Таро на тиждень 10-16 січня: Близнюкам - труднощі, Терезам - серйозні зміни, Козерогам - успіх

10 січня 2022, 10:55оновлено 3 лютого 2022, 18:49
Кому зі знаків потрібно допомогти близьким людям, а кому розпрощатися з минулим - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто прислухатися до підказок інтуїції і не піддаватися спокусам, а кому розпрощатися з минулим, яке гальмує прогрес.

Про те, як фаза зростаючого Місяця може вплинути на благополуччя знаків Зодіаку, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 10-16 січня: Тельцям - витівки недругів, Дівам – суперники, Скорпіонам - заздрість.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: П'ятірка Мечів

П'ятірка Мечів сигналізує про те, що в якійсь сфері вашого життя в даний час назріває конфлікт, і незабаром може статися зіткнення інтересів. У цій сутичці у вас може виникнути спокуса виграти суперечку за будь-яку ціну, але чи замислювалися ви, яка ця ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім пошкодуєте, і зіпсувати відносини з іншою людиною. Перш ніж люто відстоювати свою точку зору, подумайте, як перемога в даний момент може привести до довгострокової поразки.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Лицар Пентаклей

Лицар Пентаклей в розкладі карта, яка "заземлює" тих, хто затримався в хмарах. Вона закликає спуститися з небес на Землю і докласти максимум зусиль для втілення своїх планів. Ви можете відкладати свої повсякденні обов'язки на користь більш привабливих пропозицій. Незалежно від того, в якій ситуації ви перебуваєте, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку, оскільки тільки дисципліна допоможе досягти максимальних результатів.

читайте такожГороскоп на завтра, 14 січня 2022: Овнам – заздрість, Терезам - втрати, Водоліям - любовний трикутник

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: П'ятірка Жезлів

П'ятірка Жезлів вказує на те, що на шляху до вашої мети є перешкоди, які гальмують прогрес. Можливо, ви відчуваєте, що ваша точка зору піддається сумніву, або вам важко працювати з конкретною людиною. На цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним відгуком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Четвірка Мечів

Відпочивайте, розмірковуйте і відновлюйтеся – ось посил, який несе в собі карта на цьому тижні. Можливо, нещодавно ви зіткнулися з важкою ситуацією, наприклад, з втратою роботи, розривом відносин або проблемами, пов'язаними з грошима. Ця справа забрала у вас багато сил, і тепер ви, можливо, відчуваєте розумове, фізичне, емоційне і духовне виснаження. Витратьте деякий час, щоб відновитися і перезарядитися.

читайте такожПроблеми з грошима, втрати і труднощі: кому із знаків Зодіаку доведеться туго з фінансами в кінці січня

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

Вісімка Пентаклей спонукає вас використовувати свої творчі таланти з користю і старанно працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших помічають те, що ви робите, і тим більше ви надихаєтеся. Демонструючи свої навички, ви даєте іншим можливість визнати свої унікальні здібності, і це може послужити мотивацією, необхідною для продовження створення речей, якими ви дійсно пишаєтеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Шістка Пентаклей

На цьому тижні ви можете відчути необхідність допомагати іншим і для цього все, що в ваших силах. Шістка Пентаклей - карта щедрості, милосердя, дарування та отримання. Це може бути буквальне вказівка на те, що ви можете надати близьким людям фінансову підтримку. Однак це також може бути час, коли ви щедрі духом, допомагаєте комусь переїхати, даєте поради або пропонуєте таку необхідну підтримку близькій людині, яка переживає важкі часи. Деякі з найцінніших подарунків, які ми даруємо іншим, безкоштовні.

читайте такожФінансовий гороскоп на тиждень 10-16 січня: Левам – везіння, Скорпіонам - пограбування, Водоліям - таємниця

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Повішений

Дана карта в розкладі може вказувати на те, що на цьому тижні відбудуться серйозні зміни. З іншого боку, це може означати, що необхідна якась жертва. Процес, який Повішений хоче, щоб ви пройшли в найближчі дні, може здатися незручним, але він може привести вас до настільки необхідного звільнення від негативних минулих патернів, які більше не служать вам. За що ви трималися і як ці переконання стримували вас? На цьому тижні вас закликають відпустити їх раз і назавжди.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Сила

Карта Сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб витончено впоратися з важкою життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх або сором, але на цьому тижні вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій в цей час негараздів. Не дійте під впливом емоційного імпульсу. Замість цього прийміть свою більш співчутливу і прощаючу сторону. Це дозволить вам зберегти контроль не тільки над собою, але і над ситуацією.

читайте такожГороскоп по картах Таро на січень 2022 для вогненних знаків Зодіаку - Овнів, Стрільців, Левів

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Паж Пентаклей

Паж Пентаклей представляє ентузіазм для нових починань. На цьому тижні вам пропонується проявити свої творчі таланти. Ви думали про те, щоб почати щось, але не зробили перших кроків, щоб зрушити з мертвої точки? Ця карта хоче, щоб ви взяли ці творчі ідеї, з якими ви грали, і почали працювати над їх втіленням. Залишаючись зосередженими і цілеспрямованими, ви даєте собі можливість перетворити свої мрії в реальність.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Десятка Пентаклей представляє безпеку, а також успіх і досягнення. У професійній діяльності можливе підвищення по кар'єрних сходах, нова посада або підвищення заробітної плати. На цьому тижні ви, нарешті, побачите, як у вас все складеться, і ви будете винагороджені почуттям задоволення за те, що не збилися зі шляху, незважаючи на труднощі і перешкоди.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Справедливість

Чи відповідають ваші переконання вашим діям у світі? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта Справедливості хоче, щоб ви поставили собі на цьому тижні. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням прямо зараз. Те, що ви робите, може мати довгостроковий вплив — як позитивний, так і негативний — як на вас, так і на оточуючих вас людей. Прислухайтеся до підказок інтуїції і дозвольте їй бути компасом, який веде вас по правильному шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Диявол

Грань між задоволенням і простотою дуже тонка! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки — все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від істинного "я". Вас закликали з'ясувати, чи не створює короткострокове задоволення довгострокову проблему. На цьому тижні подумайте про свої дії: чи дійсно ви все контролюєте? Чи є ці моделі поведінки здоровими? Які вигоди крім тимчасового задоволення? Якщо ви зайшли занадто далеко, зараз саме час відступити, перш ніж ви занадто далеко відхилитеся від курсу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти