Гороскоп Таро на тиждень 14-20 лютого: Тільцям - небезпечні бажання, Ракам – гроші, Терезам - зрада

14 лютого 2022, 11:11оновлено 14 лютого 2022, 17:25
Кому зі знаків потрібно прислухатися до інтуїції і стежити за своїми вчинками - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків надійде пропозиція, яка допоможе зміцнити фінансовий добробут, а кому належить подолати труднощі.

Любовний гороскоп на тиждень розповість, хто зі знаків буде насолоджуватися гармонією і взаєморозумінням в родині, а кому дістанеться ревнощі партнера.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Правосуддя

Карта Правосуддя свідчить про те, що на цьому тижні Овнам доведеться розібратися зі своїми переконаннями і зрозуміти, чи відповідають вони діям. Це особливо важливо, якщо ви стоїте перед важливим рішенням прямо зараз. На цьому тижні всі ваші вчинки можуть мати довгограючі наслідки. Ваша інтуїція загострюється, варто прислухатися до її підказок, це допоможе уникнути неприємних наслідків.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Лицар Мечів

Лицар Мечів, це карта, яка застерігає від власних бажань. Може в прагненні досягти бажаного варто зменшити обороти і не намагатися втілити свої цілі за всяку ціну. Перш ніж втілювати свої амбіції, слід обміркувати можливі наслідки. Слід розібратися, що вами рухає рішучість або одержимість. Це вбереже вас від серйозних проблем.

читайте такожГороскоп на завтра, 15 лютого 2022: Овнам – небезпечні авантюри, Терезам - сюрпризи, Рибам - неприємні таємниці

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Паж Жезлів

Ця карта в розкладі закликає Близнюків розбавити свою рутину і звичний розпорядок. Продовжуючи робити, то що найбільш зручно, і не виходячи із зони комфорту можна пропустити масу цікавих речей. Що ви хотіли зробити, але думали, що не можете? Жодна мрія зараз не є занадто великою або маленькою. Коли ви об'єднаєте свою пристрасть з ентузіазмом, для вас не буде нічого неможливого.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Туз Пентаклей

На цьому тижні перед Раками можуть відкритися багато блискучих можливостей і перспектив матеріального плану. Не виключені вигідні пропозиції, які допоможуть зміцнити ваш фінансовий добробут. Тримайте очі і вуха напоготові, так як новий початок в будь-який з цих сфер може бути не за горами. Чи вирішите ви скористатися ними, залежить від вас, але вони будуть готові до використання.

читайте такожКоли збирати, а коли - витрачати: названі самі грошові дні березня 2022 за місячним календарем

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Колісниця

Ця карта в розкладі заохочує сміливість, рішучість і активні дії. На цьому тижні Левам доведеться проявити силу духу і самоконтроль. Потрібно сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час покладатися на удачу і чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця карта знає, що все вартісне, вимагає важкої роботи і дисципліни. Проявивши спокій і незворушність можна досягти максимальних результатів на шляху до бажаної мети.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Лицар Кубків

Лицар Кубків може передвіщати Дівам несподівану пропозицію або запрошення. Це буде вигідна пропозиція, яку варто розглянути. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості і скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви проявляли обережність у міру просування вперед. Крім того, Лицар може застерігати від ілюзії. Стійте твердо ногами на землі і оцінюйте ситуацію з усіх боків, перш ніж продовжити, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

читайте такожНеймовірна удача і солідний достаток: кому із знаків пощастить з грошима в рік Тигра

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Трійка Мечів

Трійка Мечів може свідчити про те, що ваш настрій в даний момент не самий райдужний. Можливо, сталася зрада, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. На цьому тижні ця карта просить вас проявляти наполегливість і контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, незважаючи на труднощі. Якщо ви залишаєтеся на зв'язку зі своєю емоційною стороною, ви можете вийти на іншу сторону цієї ситуації, здатну любити навіть більше, ніж раніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Шістка Жезлів

Шістка Жезлів - карта рішучості і честі. Вона може вказувати на те, що ви не тільки старанно працювали і досягли своїх цілей, але і почали отримувати визнання завдяки їм. Не варто відмахуватися від своїх досягнень, прийміть їх з гідністю, адже вам є чим пишатися!

читайте такожМісячний календар стрижок на березень 2022: фартові дні для нової зачіски і фарбування

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Ієрофант

Ієрофант, це карта, яка може направити вас на правильний шлях. Можливо, ви відчували себе втраченим, безцільним і потребують керівництва. Саме час для пошуку однодумців, які поділяють ваші ідеї. Ці люди незабаром можуть стати сильним джерелом підтримки.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Паж Пентаклей

Ця карта в розкладі для Козерогів свідчить про те, що запалу і ентузіазму у вас вистачить, щоб проявити свої творчі таланти. Це гарний час для пошуку своїх прихованих можливостей. Ця карта хоче, щоб ви взяли ці творчі ідеї, над якими ви роздумували, і почали працювати над їх втіленням.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сила

Ваша внутрішня сила духу допоможе подолати важкі життєві ситуації і перешкоди на шляху до своєї мети. На цьому тижні варто зберігати спокій і не дозволяти емоціям захлеснути себе. Зберігайте контроль над ситуацією і над собою, це дозволить вам досягти максимальних результатів.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Лицар Пентаклей

Лицар Пентаклей на цьому тижні закликає вас "заземлитися" і докласти зусиль для втілення своїх ідей. Не виключені вигідні пропозиції або цікаві обов'язки, які можуть отложітьваші повсякденні справи. Незалежно від того, в якій ситуації ви перебуваєте, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку, оскільки прогресу найкраще домогтися за допомогою дисципліни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти