Любовний гороскоп на тиждень 14-20 лютого: Дівам - любов на все життя, Рибам - впливовий кавалер

14 лютого 2022, 12:25
Кому зі знаків потрібно стримати егоїзм, а кому не гуляти в пізній час - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто утриматися від побачень і нових знайомств, а у кого є всі шанси отримати довгоочікувану пропозицію.

Як складеться роман з фінансами наступного тижня і кому пощастить зміцнити матеріальне становище, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 14 - 20 лютого: Терезам – інтриги колег, Рибам - великий куш.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам доведеться щосили стримувати свої емоції. Уникайте конфліктних ситуацій і не проявляйте агресію по відношенню до своєї другої половинки. Нестриманість в словах і вчинках може привести до серйозних наслідків і скандал може закінчитися розставанням.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям не доведеться скаржитися на мінливості долі на цьому тижні. Зірки обіцяють успіх у справах любовних. Для вільних представників знака - прекрасний час для нових знайомств і побачень. Відносини, які почнуться в цьому періоді, будуть запам'ятовуються. Сприятливий час для заручин, зачаття і походу в загс.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам не варто очікувати різких поворотів долі і бурхливих романів. Цей тиждень пройде спокійно в любовному плані. Вільним представникам знака краще залишити спроби знайти свою другу половинку. На цьому тижні велика ймовірність, що це новий роман принесе розчарування і обман.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні в житті Раків не виключена поява суперників. Вони можуть діяти хитро, а можуть і застосувати фізичну силу. Вам варто бути напоготові і оточити свою другу половинку увагою, щоб навіть не виникало думок про походи "наліво". Вільні Раки не повинні втрачати часу, зірки надають шанс зустріти людину зі схожими інтересами, з якою задумаєтеся про серйозні стосунки.

читайте такожБагатство і успіх: 3 знака зодіаку з сильною грошовою енергетикою - притягують гроші магнітом

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цей тиждень не найкращий час для пошуку другої половинки, це займе багато енергії, проте результат абсолютно не порадує. Тим, хто у відносинах варто десять разів подумати, перш ніж починати скандалити. Навіть дрібна сварка може стати причиною розставання. Егоїзм і завищені амбіції потрібно стримати і шукати компроміси з партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

У справах любовних Дівам можна очікувати тільки приємних сюрпризів на цьому тижні. Любов усього життя, запаморочливий роман або пропозиція руки і серця – все це стає як ніколи реальним. Однак вам необхідно взяти в помічники свою інтуїцію, її підказки допоможуть вичислити обман і нечесність.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 14-20 лютого: Тільцям - небезпечні бажання, Ракам – гроші, Терезам - зрада

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Для Терезів це тиждень в любовному плані буде провальним. Пошуки другої половинки варто відкласти на більш сприятливий час, як і нові знайомства і побачення. Жінкам варто дивитися в обидва і не виходити пізно ввечері на вулицю, підвищується ймовірність неприємних ситуацій. Терезам у відносинах всі питання необхідно вирішувати мирним шляхом, не вступаючи в сварки.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони на цьому тижні - на піку сексуальності і привабливості. Ваш природний магнетизм не залишається непоміченим. Ви легко можете підкорити серце будь-якого шанувальника, проте варто пам'ятати, що якщо ваші мотиви корисливі, удача і прихильність фортуни може від вас відвернутися.

читайте такожУспіх і щастя слідують по п'ятах: названий найвдаліший період 2022 року

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

У житті вільних Стрільців може з'явитися людина, з якою зав'яжеться міцна дружба, вона переросте в романтичні відносини з часом. Хороший період в любовному житті і для тих, хто в парі. Можна розраховувати на спокійний час, повне приємних моментів з коханою людиною.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогам на цьому тижні буде легко привернути увагу людини, до якої ви відчуваєте симпатію. Ваша ініціатива і активність в амурних справах призведе до блискучих результатів, тим більше, що ви в центрі уваги протилежної статі. Зробіть перший крок і покажіть свою зацікавленість.

читайте такожПро що може говорити номер квартири - нумерологія

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні спроби флірту не приведуть ні до чого хорошого. Пошуки потенційного партнера краще відкласти на більш сприятливий період, а зараз сконцентруватися на своїх професійних обов'язках. Водоліям у відносинах варто більше часу проводити з коханими і оточувати їх турботою і увагою.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Впливовий шанувальник з високим рівнем доходів і статусів може замаячити на горизонті Риб на цьому тижні. Для вільних представників знака тиждень вдалий для нових знайомств, а для тих, хто у відносинах підкинути іскри в сімейне вогнище допоможе зміна обстановки і невелику подорож. Придивіться до нових знайомих, їх наміри можуть бути не такими, як ви собі уявляли.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти