Гороскоп Таро на тиждень 14-20 березня: Тільцям - застереження, Дівам - багатообіцяюча можливість

14 березня 2022, 12:41
Кому зі знаків не варто потурати своїм примхам, а хто може розраховувати на успіх і везіння в справах.
таро
Гороскоп таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кого зі знаків чекають приємні моменти, хто зможе втілити задумане в життя, а хто може відчути незадоволеність.

Гороскоп на березень 2022 розповість, кого з представників зодіакального кола можна назвати щасливчиками, а кому доведеться докласти максимум зусиль, щоб досягти стабільності.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Помірність

відео дня

Помірність - карта балансу. Отримання цієї карти означає необхідність зберігати плавний настрій, проявляючи терпіння і пристосовність, наскільки це можливо. Можливо, ви чинили опір змінам у своєму житті або дозволяли стресовій ситуації взяти над вами верх. Якщо це так, змініть свій підхід на цьому тижні. Дозвольте речам зісковзувати з вашої спини замість того, щоб зустрічати їх опір. Знайшовши свій внутрішній баланс, ви налаштовуєте себе на те, щоб знову знайти свій зовнішній баланс.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Лицар Мечів

Лицар Мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до того, чого ви хочете, будь-якою ціною. Так, добре мати вперті амбіції, але тільки тоді, коли ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій хід, вивчіть всі змінні. Що ви отримаєте? Що ви могли втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими заради досягнення своїх цілей? Розуміння тонкої межі між рішучістю і одержимістю може вберегти вас від потенційних головних болів в майбутньому.

читайте такожНеймовірна грошова удача і достаток круглий рік: три знаки зодіаку стануть багатшими в рік Тигра

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Диявол

Грань між задоволенням і простотою дуже тонка! Диявол представляє ваші звички, спокуси і пороки — все те, що активує вашу тіньову сторону і відводить вас від істинного "я". Задоволення своїх забаганок може нашкодити в довгостроковій перспективі. Вам потрібно зрозуміти, чи не зайшли ви занадто далеко і змінити курс.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Вісімка Кубків

На цьому тижні вас закликають відокремити себе від розчаровує ситуації або незадовільних відносин у вашому житті. Вісімка Кубків визнає, що цей розкол буде болючим, тим більше що ви присвятили йому так багато часу і енергії. Насправді, це може бути однією з причин, чому ви ще не просунулися далі. Замість того, щоб зосереджуватися на тому, якою могла бути ситуація, або сподіватися, що все зміниться, прийміть її такою, якою вона є. Пам'ятайте, що розставання заподіє вам тимчасовий біль, але якщо залишити все як є результати будуть плачевними.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Четвірка Кубків

Четвірка Кубків сигналізує про те, що ви відчуваєте себе незадоволеним і жадаєте якихось змін у своєму житті. Можливо, ви дивитеся навколо і бачите, що є у інших, сумуючи за тим, що не є частиною вашого власного життя. Можливо також, що ви відчуваєте себе невмотивованим в нинішніх обставинах. Хоча прагнути до чогось приємно, легко потрапити в нездоровий круговорот бажань. На цьому тижні постарайтеся усунути першопричину цих почуттів.

читайте такожКитайський гороскоп 2022 на березень: шість знаків в списку везунчиків Місяця

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Король Жезлів

На цьому тижні вам може представитися можливість, і Король Жезлів - карта яка підтверджує, що у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченим, взявши на себе більше обов'язків? Настав час стояти твердо в своїй силі і володіти баченнями, які у вас є. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і постановка реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Колісниця

Колісниця - це карта, яка заохочує силу волі, дії і самоконтроль. На цьому тижні вам потрібно проявити свою силу і сміливо взяти поводи, просуваючи себе до поставленої мети. Зараз не час пасивно чекати, поки з вами трапиться щось хороше. Ця карта знає, що все, що варто мати, вимагає важкої роботи і дисципліни. Одягнувши емоційну і ментальну броню, ви дозволяєте собі кинутися в майбутнє, не зупиняючись ні перед якими перешкодами, що виникають на шляху.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Маг

Карта закликає вас розкрити свій потенціал на цьому тижні! Маг визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями-дійсно все може трапитися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтеся зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтеся поліпшити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз ви є машиною!

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Четвірка Жезлів

Настав час святкувати! Четвірка Жезлів свідчить про те, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча заманливо продовжувати рухатися вперед, приємно зробити паузу і просто оцінити все, чого ви вже досягли. Дозвольте іншим розділити це святкування вашого успіху. Це може бути що завгодно: від невеликої святкової вечері до галасливої вечірки. Пам'ятайте, що ви все ще можете прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолодитися плодами своєї праці.

читайте такожЩасливі події, виконання бажань і успіх у справах і любові: названі везунчики березня за гороскопом

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Шістка Кубків

Шістка Кубків говорить про те, що минуле впливає на сьогодення. На цьому тижні вас закликають перевірити, чи пов'язані ви якимось чином зі своїм минулим. Хоча ми іноді повинні дивитися в дзеркало заднього виду, щоб прийняти поточні або майбутні рішення, ми можемо легко застрягти в минулому, якщо не будемо обережні. Не дозволяйте ностальгії або спотвореним спогадам перешкодити вам рухатися вперед і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому бути джерелом поліпшення, а не джерелом застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Трійка Мечів

Трійка Мечів хоче визнати горе або розбите серце, від яких ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, відбулася зрада, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. На цьому тижні ця карта просить вас проявляти наполегливість і контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, не розвалюючись. Просто переконайтеся, що в своїх зусиллях залишатися сильними ви не стаєте постійно неприв'язаними. Якщо ви залишаєтеся на зв'язку зі своєю емоційною стороною, ви можете вийти на іншу сторону цієї ситуації, здатну любити навіть більше, ніж раніше.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Не здавайтеся поки! Ваша карта на цьому тижні, сімка Пентаклей, нагадує вам, що нічого вартого не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом або областю свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було непросте завдання, і пишайтеся зусиллями, які ви вже доклали. Ваша важка робота і терпіння, можливо, ще не окупилися, але вони окупляться досить скоро.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти