Гороскоп Таро на тиждень 17-23 січня: Ракам - зміни, Дівам - успіх у всьому, Водоліям - проблеми

17 січня 2022, 10:59оновлено 3 лютого 2022, 17:41
Несподівані зміни, успіх в нових починаннях або допомога близьких - кому очікувати.
Гороскоп таро
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому з представників зодіакального кола вийти вирішити давню проблему, а кому варто розпрощатися з минулим і впустити в своє життя зміни.

Про те, як вплине на знаки зодіаку фаза спадного Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 17-23 січня: Близнюкам – борги, Терезам - спокуси, Козерогам - доленосні рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Верховна Жриця

Верховна Жриця насамперед карта інтуїції. На цьому тижні вас закликають попрацювати над своїми навичками сприйняття, щоб ви могли точно налаштувати свою здатність чути свій внутрішній голос і отримувати повідомлення від своєї підсвідомості. Чи були ви неврівноважені в певній галузі Вашого життя? Ви не впевнені, що перебуваєте на правильному шляху в конкретній ситуації? Ця карта спонукає вас з'єднатися зі своєю внутрішньою мудрістю, тому що відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Туз Мечів

Туз Мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму і це допомагає чітко розпланувати цілі. Перед вами відкриваються можливості і перспективи. На цьому тижні Тільці зможуть зробити прорив. Також ви зможете розібратися з неоднозначними ситуаціями і докопатися до суті.

читайте такожГороскоп на завтра, 21 січня 2022: Дівам - ризик, Козерогам - зміни, Левам -підтримка вищих сил

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Трійка Пентаклей

Трійка Пентаклей підтверджує, що ви на правильному шляху! Нові починання будуть успішними і у вас є всі шанси, навички та можливості, щоб втілити їх у життя. На цьому тижні саме час підготуватися, створивши комплексний план, якщо у вас його ще немає. І не бійтеся звертатися за допомогою до інших - робота в команді може просунути вас далі, ніж ви очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Вежа

Приготуйтеся! На цьому тижні вас можуть очікувати несподівані зміни. Зміни, про які говорить Вежа, раптові і непередбачені. Можливо, ви спершу будете спиратися таким змінам, проте слід задуматися про причини, чому ви не бажаєте відкриватися для нового. Цей поштовх до вашої системи - те, що вам потрібно, щоб побачити, де тріщини у вашому фундаменті. Прийняття цього перехідного періоду та того, що він може навчити вас, призведе до більшої особистої винагороди в майбутньому.

читайте такожНезвичайне везіння і великий успіх до кінця січня: хто зі знаків у списку щасливчиків

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Ієрофант

На цьому тижні ви можете зайнятися новою справою! Ієрофант - це карта, яка представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви відчували себе втраченим, безцільним і потребували керівництва. Якщо ви давно хотіли приєднатися до нової групи, зараз саме час! Перебуваючи в оточенні людей зі схожим мисленням, ви могли б запропонувати вам той тип спільноти, якого вам не вистачало. Ці союзники можуть в кінцевому підсумку стати потужним джерелом підтримки, коли ви досліджуєте людину, якою ви стаєте

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Маг

Карта закликає вас розкрити свій потенціал на цьому тижні! Маг визнає, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. Шукаєте нову роботу? Намагаєтеся зав'язати романтичні стосунки? Намагаєтеся поліпшити свій грошовий потік? Не бійтеся йти на це, тому що прямо зараз ви маєте всі шанси досягти бажаного!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Імператор

Імператор закликає вас повністю володіти своєю істинною силою! Ваш життєвий досвід допоміг вам знайти цінну мудрість і розуміння. Як ви можете використовувати це, щоб допомогти собі? Як ви можете використовувати це, щоб допомогти іншим? На цьому тижні до вас можуть звернутися за порадою або порадою хтось із ваших близьких - не ухиляйтеся. З іншого боку, ви можете зіткнутися з важким особистим рішенням. Не хвилюйтеся, тепер у вас є знання і перспективи, які допоможуть вам справлятися з будь-яким з цих сценаріїв з позитивними результатами.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Королева Пентаклей

Королева Пентаклей любить порядок і стабільність. Ця карта в розкладі говорить про те, що на цьому тижні Скорпіони матимуть менше приводів для тривог про майбутнє. Крім того, ця карта може свідчити про те, що кому –небудь з ваших друзів або близьких може знадобитися допомога. А може, допомоги і підтримки потребуєте ви. Не бійтеся звернутися за ними.

читайте такожЗбуваються всі мрії: найбільші щасливчики за гороскопом - топ-5 знаків Зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта Смерті - одна з найбільш чнеправильно витлумачених карт Таро. Це не фізична смерть; скоріше, мова йде про перетворення себе і звільнення від речей, які більше не служать нам. За що ви тримаєтеся, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому. Отже, на цьому тижні вас закликають піти від того, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: П'ятірка Мечів

П'ятірка мечів сигналізує про те, що в якійсь сфері вашого життя в даний час назріває конфлікт, і незабаром може статися конфронтація. Коли це станеться, у вас може виникнути спокуса виграти суперечку за будь-яку ціну, але чи замислювалися ви, яка ця ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім пошкодуєте, а також зіпсувати відносини з іншою людиною. Надмірна завзятість може привести до програшу.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Сімка Мечів

Ви можете бігти, але ви не можете сховатися на цьому тижні! Сім Мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, куди рухаються ваші відносини? Або продовжуєте відкладати на потім вирішення проблем у професійній сфері? Пам'ятайте, що ухилення від цієї проблеми не покращить ситуацію. Насправді, це може навіть зробити її гірше. Прийшов час зайнятися цим питанням.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів представляє високу енергію і імпульс руху вперед, сигналізуючи про час, коли потрібно щось робити і щось робити. Вам може здатися, що на цьому тижні на вас обрушиться багато турбот, і вам може бути важко зрозуміти, на що слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосереджуючись на одній меті і видаляючи всі відволікаючі фактори, щоб ви могли зосередитися на ній. Використовуючи цю енергію в своїх інтересах, ви перетворите цей період в період високої продуктивності і прогресу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти