Гороскоп Таро на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - труднощі, Ракам - успіх, Терезам - зміни

20 грудня 2021, 11:49оновлено 3 лютого 2022, 19:15
Кому зі знаків можуть загрожувати матеріальні труднощі - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро для всіх знаків Зодіаку розповість, кому варто розраховувати на зміцнення фінансового становища, а кому "почистити" своє оточення.

Про те, що принесе представникам зодіакального кола фаза зростаючого Місяця, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Овнам - обман, Ракам - недруги, Козерогам - удача у всьому.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Вісімка Мечів

Дана карта може вказувати на те, що ви відчуваєте себе в пастці безвихідної ситуації. Вісімка Мечів закликає глибше проаналізувати ситуацію, що склалася. Можливо, обставини, які заважають вам рухатися далі. Це ваші власні внутрішні бар'єри - невпевненість, сумнів і страх. Ви підсвідомо могли накладати на себе обмеження, які заважали вам досягти поставлених цілей.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Жезлів

Ця карта в розкладі свідчить про те, що у вашому житті будуть відкриватися чудові перспективи і можливості. І ви володієте всіма якостями, щоб скористатися ними по максимуму. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і постановка реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього.

читайте такожГороскоп на завтра 23 грудня 2021: Левам - неймовірний шанс, Терезам - гроші, Стрільцям - небезпечні спокуси

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: П'ятірка Пентаклей

П'ятірка Пентаклей може говорити про те, що вам довелося пережити не найкращі часи. Труднощі фінансового характеру або проблеми в сім'ї важким емоційним тягарем падають на плечі. У такі моменти звертайтеся за допомогою і підтримкою близьких людей. Всі важкі періоди рано чи пізно проходять, але коли є підтримка, вони проходять набагато легше.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Шістка Жезлів

Шістка Жезлів - це карта рішучості і честі. Це означає, що ви не тільки багато працювали і досягли своїх цілей, але і почали отримувати завдяки їм визнання. Похвала керівництва, нова посада або підвищення заробітної плати – ваші праці приносять свої плоди. Визнавайте свої досягнення без найменшого сорому, голосно заявіть про себе і насолоджуйтеся цим моментом.

читайте такожМолодик в січні 2022: що потрібно робити, щоб не принести в дім біду і нещастя

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Туз Пентаклей

Туз Пентаклей сигналізує про те, що на цьому тижні перед вами відкривається безліч нових можливостей в матеріальному світі. Ви зможете зміцнити фінансове становище і розібратися з грошовими питаннями. Варто бути уважними до будь-якої дрібниці, щоб не упустити вигідні можливості. На цьому тижні у вашій кар'єрі може статися стрімкий ривок - начальство відзначить вашу працьовитість і цілеспрямованість, а ви відчуєте це на своєму гаманці.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Вісімка Жезлів

Вісімка Жезлів уособлює високу енергію і імпульс вперед, сигналізуючи про те, що пора робити активні дії, щоб домогтися бажаного. На цьому тижні вас чекає багато цікавого, і вам буде складно зрозуміти, на що вам слід звернути увагу. Боріться з цими відволікаючими факторами, зосередившись на єдиній меті. Використовуючи цю енергію в своїх інтересах, ви перетворите цей час в період великої продуктивності і прогресу.

читайте такожОтелло і поруч не стояв: топ-5 чоловіків-ревнивців за знаком Зодіаку

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Вісімка Кубків

На цьому тижні Терезам необхідно влаштувати велику чистку. Вісімка Кубків натякає на те, що пора скинути з плечей вантаж непосильних обов'язків або незадовільних відносин. Ці зміни будуть болючими, тим більше, що ви витратили на це так багато часу і енергії. Це може бути однією з причин, чому ви не почали рух вперед. Пам'ятайте, що це зашкодить вам тимчасово, але нічого не змінювати в довгостроковій перспективі може нашкодити вам ще більше.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Паж Мечів

Якщо ви чекали знака, щоб приступити до реалізації ідеї, яка у вас виникла, ось вона! Паж Мечів вказує на те, що ви сповнені енергії з приводу нового проекту або підприємства. Питання в тому, чи зможете ви зберегти безмежний ентузіазм, коли почнете працювати? Незалежно від того, який напрямок ви виберете в житті, завжди будуть перешкоди, які вам доведеться подолати, але не дозволяйте цьому утримувати вас. Знайте, що, слідуючи своїм захопленням, ви зможете зберегти цю динаміку.

читайте такожРетроградна Венера 2021: Овнам - переживання, Дівам - випробування, Водоліям - інтриги

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Король Кубків

Ваша тема на тиждень - емоційна стійкість. Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролююча. Ця карта є нагадуванням про те, що вам потрібно використовувати свою емоційну зрілість, оскільки ви маєте справу з крутими поворотами життя, які можуть виявитися непередбачуваними. Вам варто знайти баланс і використовувати своє серце і розум у вирішенні цієї особистої проблеми.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Мир

Ваше послання на тиждень - створення більшого балансу у вашому житті. Таро дає вам багато можливостей розглянути цю тему, але карта Мир, цілком можливо, є остаточним вираженням цієї потреби. Ця карта спонукає вас поглянути на кожну сферу свого існування: емоційну, фізичну, ментальну і духовну. Вам не вистачало гармонії в одній з цих областей? Якщо це так, вам радять не тільки з'ясувати, як досягти цього балансу, але і як його підтримувати.

читайте такожЗбудуться всі мрії: хто зі знаків стане головним щасливчиком в Новий рік 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Відлюдник

Відлюдник вказує на те, що на цьому тижні вам, можливо, потрібно піти і подумати. Можливо, ви занурилися в багато нових подій або нещодавно провели більшу частину свого часу за спілкуванням. Тепер необхідно відправитися на прогулянку в ліс, прийняти тривалу ванну, забронювати поїздку на вихідні або зробити що-небудь ще, що допоможе вам відключитися від зовнішнього світу і відновити зв'язок зі своїм внутрішнім світом. Підзарядка ваших духовних батарей допоможе вам відродитися з новою перспективою.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Імператор

Імператор закликає вас повністю володіти своєю істинною силою! Ваш життєвий досвід допоміг вам знайти цінну мудрість і розуміння. Вам потрібно розібратися, як ці знання можуть допомогти вам і оточуючим в майбутньому. Не виключено, що вам доведеться прийняти важке життєве рішення. У вас є такі знання і точка зору, які допоможуть вам зорієнтуватися в будь-якому з цих сценаріїв з позитивними результатами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти