Гороскоп Таро на тиждень 21-27 лютого: Левам - небезпечні спокуси, Близнюкам - важке рішення, Скорпіонам - сварки

21 лютого 2022, 11:48оновлено 21 лютого 2022, 16:22
Кому зі знаків варто розібратися в своїх темних сторонах, а кому можна розраховувати на допомогу близьких.
Гороскоп таро
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому із знаків доведеться зіткнутися з труднощами, кому – прислухатися до думки оточуючих, а хто зможе увійти в білу смугу.

Про те, як фаза місяця може вплинути на благополуччя і матеріальний достаток на цьому тижні, читайте в матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 21-27 лютого: Тельцям – плітки, Терезам - любовний трикутник, Скорпіонам - знаки долі.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Четвірка Мечів

Четвірка Мечів в розкладі вказує на те, що Овнам на цьому тижні потрібно зменшити оберти і розслабитися. Проблеми попередніх днів можуть мати на вас великий вплив, виснажуючи життєву енергію. Приділіть увагу повноцінному відпочинку, це допоможе зарядити батарейку і краще справлятися з ситуацією. Варто пам'ятати, що всі труднощі тимчасові і незабаром вам посміхнеться удача.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Король Мечів

Король Мечів - карта, яка закликає ТІльців на цьому тижні використовувати всі приховані можливості свого розуму. Озброївшись логікою і інтелектом можна не тільки вирішити давню проблему, але і виявити новіше можливості і перспективи. Не дозволяйте емоціям брати верх над вами, зберігаючи неупередженість, ви зможете докопатися до суті і побачити шляхи вирішення ситуації.

читайте такожГороскоп на завтра, 22 лютого 2022: Тельцям - таємні знаки, Дівам - удача

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Вісімка Кубків

Вісімка Кубків закликає проаналізувати ситуацію і виключити всі фактори, які можуть заважати вашому руху вперед. Це можуть бути як і неприємні ситуації, так і коло спілкування. Розлучатися буде складно, проте це необхідний крок, який принесе успіх в майбутньому. Прийміть ситуацію такою, яка вона є, особливо не зациклюючись на ній, і вперед до нових звершень.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Дев'ятка Кубків

Ця карта може говорити про те, що після низки невдач, в житті Близнюків починає вимальовуватися біла смуга і ситуація починає змінюватися на краще. У цьому періоді ви відчуєте, що все йде як по накатаній як і в сфері особистих відносин, так і в професійних питаннях. Ви відчуєте задоволення від виконаної роботи і відносин і дружби.

читайте такожВезіння в грошах і благополуччя: кому зі знаків крупно пощастить на цьому тижні

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Диявол

Карта Диявола може символізувати ваші звички, пороки, і всю темну сторону вашої особистості. Вам буде складно протистояти спокусам. Однак потрібно задуматися, чи не вони можуть повоціровать проблеми у вашому житті. Короткострокові задоволення можуть вести за собою довгострокові проблеми. Вам потрібно задуматися, які вигоди ви отримуєте від цієї поведінки, крім короткострокового задоволення.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Трійка Кубків

Дівам на цьому тижні потрібно звернути увагу на зміцнення зв'язків з рідними і близькими людьми. Трійка Кубків - карта дружби і свята, тому можна сміливо закотити вечірку і приємно провести час. Прийшов час, як слід відпочити і розслабитися в компанії найдорожчих людей.

читайте такожМолодик в березні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Сімка Жезлів

Терези на цьому тижні повинні чітко відстоювати свої принципи і переконання. Карта Сімки Жезлів вказує на те, що у вашому житті є перешкода, яка уповільнює рух до мети. Ви можете думати, що відступити від задуманого буде правильним рішенням, однак це все в точності до навпаки. Вам потрібно проявити ініціативу і відстояти свою точку зору. Спокій і неупередженість допоможуть вам досягти бажаного і подолати труднощі на шляху до успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: П'ятірка Жезлів

П'ятірка Жезлів символізує перешкоди, які виникають на шляху до бажаної мети. Не виключено виникнення конфліктних ситуацій як з колегами, так і з близькими людьми. Відносини можуть бути напруженими, можливо вам буде важко спрацюватися з кимось із колег. Однак не варто бути занадто категоричними до думки інших, в ньому може бути раціональне зерно, яке допоможе вирішити проблему.

читайте такожЩедрі подарунки долі і щасливі зміни: кому зі знаків очікувати вже на початку березня

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Вісімка Мечів

На цьому тижні Стрільці можуть відчути, що зайшли в глухий кут. Однак потрібно задатися питанням, чи дійсно ситуація безвихідна або вашому просуванню можуть заважати невпевненість, страх змін або сумніви. Тривога і хвилювання перед майбутнім можуть відступити, якщо провести ретельний аналіз ситуації і скласти чіткий план дій. Можливо ваші власні обмеження заважали вам рухатися вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Сімка Мечів

Сімка Мечів може зіштовхнути Козерогів лицем до лиця з речами, від яких вони намагалися втекти. Можливо, рішення проблеми криється в тому, щоб зіткнутися з неприємною ситуацією віч-на-віч. Сприятливий період для того, щоб поговорити з партнером про наболілі проблеми і перспективи відносин або розставити всі крапки над і в професійних питаннях. Ухиляючись від проблем, ви надаєте собі ведмежу послугу.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Король Кубків

Емоційна стійкість на цьому тижні-ваше все. Карта Короля Кубків закликає до спокою і врівноваженості. Ці якості допоможуть вам приймати обдумані рішення і уникнути помилок, які можуть вплинути на подальший хід подій. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Королева Пентаклей

Королева Пентаклей карта, яка любить порядок і контроль. Вона може свідчити про те, що в даний момент вам необхідна допомога і підтримка. А може це необхідно вашим близьким і рідним людям. Пам'ятайте, що в скрутну хвилину Вам завжди готові простягнути руку допомоги.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти