Місячний гороскоп на тиждень 21-27 лютого: Тільцям – плітки, Терезам - любовний трикутник, Скорпіонам - знаки долі

21 лютого 2022, 10:56оновлено 23 лютого 2022, 09:32
Кому зі знаків загрожують фінансові труднощі, а кому день, який може змінити життя - розповість гороскоп Главреда.
Місячний гороскоп на тиждень
Місячний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

У період з 21 по 27 лютого панує спадний Місяць. В цей час варто привести в порядок як і внутрішній стан, так і розчистити простір навколо себе і позбутися від непотрібного мотлоху.

Про те, хто зі знаків зможе похвалитися обручкою на пальці, а кому варто відкласти пошуки своєї другої половинки, читайте в матеріалі: Любовний гороскоп на тиждень 21-27 лютого: Дівам – пропозиція, Скорпіонам - ревнощі, Козерогам - подарунки долі.

Місячний гороскоп на тиждень - Овен

Овнам на цьому тижні потрібно навести порядок як в робочій документації, так і в особистих речах. Настрій часто буде коливатися, і підвищити його зможе спілкування з близькими людьми. Ви можете звернутися до них за підтримкою у важкі часи. Не виключено, що у фінансових питаннях з'явиться невизначеність.

Місячний гороскоп на тиждень - Тілець

У тиждень спадного Місяця багато речей в житті Тільців будуть залежати від волі випадку. Не варто падати духом, якщо справи йдуть не так, як ви їх запланували. До вас можуть дійти неприємні чутки, які потрібно моментально припинити і виключити людину, яка була ініціатором зі свого кола спілкування.

читайте такожГороскоп на завтра, 24 лютого 2022: Козерогам - образи, Ракам - гроші

Місячний гороскоп на тиждень - Близнюки

Впевненість в собі в цьому періоді стане вашим ключем до успіху. Не варто сидіти склавши руки, тільки ініціатива допоможе досягти бажаних результатів. Однак в побутових справах не варто проявляти активності, дозвольте собі як слід відпочити.

Місячний гороскоп на тиждень - Рак

Спадний Місяць може послабити вашу уважність. Неуважність на роботі може привести до серйозних помилок, тому намагайтеся не випускати з уваги жодної деталі. Сімейні відносини можуть бути напруженими. Приділіть більше уваги дітям.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 21-27 лютого: Левам - небезпечні спокуси, Близнюкам - важке рішення, Скорпіонам - сварки

Місячний гороскоп на тиждень - Лев

Сприятливий період для нових знайомств. Вони можуть закінчитися міцною дружбою або перерости в романтичні відносини. Не виключено, що серед нових людей у вашому оточенні виявиться та сама людина, з яким ви захочете пов'язати свою долю. На вихідних не завадить генеральне прибирання, яке допоможе розчистити простір для позитивної енергії.

Місячний гороскоп на тиждень - Діва

Дівам доведеться зіткнутися з фінансовими труднощами. Звертайтеся за допомогою до родичів, їх підтримка буде неоціненною. На цьому тижні потрібно бути особливо уважними до свого здоров'я, про себе можуть нагадати хронічні захворювання.

читайте такожДзеркальна дата 22.02.2022: що робити в цей день, щоб залучити удачу і як загадати бажання

Місячний гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терези можуть бути втягнути в любовний трикутник. Варто відразу розібратися в ситуації, щоб не наламати дров. В цілому зірки обіцяють Терезам позитивний тиждень, наповнений масою приємних моментів.

Місячний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У середу, 23 лютого Скорпіонам потрібно бути уважними до кожної дрібниці. Вищі сили можуть посилати вам знаки долі, і події які сьогодні відбуваються, можуть виявитися доленосними. Покупки в цьому періоді будуть вдалими, а ось зустрічі з друзями варто відкласти на наступний тиждень.

читайте такожВезіння в грошах і благополуччя: кому зі знаків крупно пощастить на цьому тижні

Місячний гороскоп на тиждень - Стрілець

У період спадного Місяця Стрільцям необхідно всіма силами боротися з нападами ліні. Вона може зіграти з вами поганий жарт. Піддавшись байдикуванню, ви можете підвести колег і близьких людей, і це буде мати не найкращі наслідки.

Місячний гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей тиждень буде для Козерогів досить напруженим у фінансовому плані. Проблеми з грошима допоможуть вирішити ваші близькі люди, не соромтеся звертатися до них за допомогою. У другій половині тижня ситуація покращиться, проте розслаблятися ще рано.

читайте такожМолодик в березні 2022: що потрібно робити, щоб не накликати біду

Місячний гороскоп на тиждень - Водолій

На початку тижня у Водоліїв з'явиться шанс проявити сильні сторони в професійній діяльності. Ви зможете здивувати начальство нестандартними рішеннями, які допоможуть вирішити проблему. З 21 по 23 лютого варто тримати під контролем емоції, це будуть непрості дні і конфлікти просто протипоказані.

Місячний гороскоп на тиждень - Риби

Ваша друга половинка може здивувати неприємними сюрпризами. Не варто приймати все близько до серця, постарайтеся дізнатися побільше подробиць. Сприятливий період для саморозвитку - більше читайте і відвідуйте культурні заходи.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти