Любовний гороскоп на тиждень 21-27 лютого: Дівам – пропозиція, Скорпіонам - ревнощі, Козерогам - подарунки долі

21 лютого 2022, 15:13
Кому зі знаків посміхнеться удача в любові, а кому варто стримувати свій крутий норов - розповість гороскоп Главреда.
Любовний гороскоп на тиждень
Любовний гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Любовний гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто утриматися від нових знайомств, а хто зможе зустріти впливового шанувальника і вийти заміж.

Про те, як правильно розпорядитися грошима, чоби не залишитися на мілині, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 21 -27 лютого: Ракам - неймовірна удача, Козерогам - успіх, Рибам - великий куш.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Овнам у відносинах на цьому тижні варто контролювати практично кожне слово і дію. Будь-яка дрібниця може спровокувати велику сварку, яка може привести до розладу, а то і розриву. Для тих, хто в пошуку, це не найкращий період проявляти активність. Не виключена поява суперників.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Вдалий збіг обставин допоможе Тільцям в справах любовних. На цьому тижні шанси зустріти свою другу половинку як ніколи високі. Ці відносини можуть перерости в міцний союз. Це хороший період, щоб заявити про серйозні плани: заручини, початок спільного проживання або знайомство з батьками будуть вдалими.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 21-27 лютого: Левам - небезпечні спокуси, Близнюкам - важке рішення, Скорпіонам - сварки

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Вільним Близнюкам необхідно поставити пошуки людини всього життя на паузу. Цей тиждень абсолютно не підходить для початку відносин. Тим, хто вже в союзі зірки рекомендують не квапити події, нехай все йде своєю чергою. Дізнайтеся свого коханого краще.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Раки на цьому тижні можуть дізнатися не надто приємну правду про свою другу половинку. Не виключена поява суперників на горизонті, але не варто поспішати з висновками і рішеннями. Краще подумати, що може зміцнити союз. Вільні Раки можуть зустріти впливову людину і зав'язати романтичні відносини.

читайте такожНеймовірна удача і солідний достаток: кому із знаків пощастить з грошима в рік Тигра

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Левам варто приборкати свою вогненну вдачу, щоб не наламати дров. Уникайте конфліктів з партнером і обходьте гострі кути, проявивши дипломатичність. Не піддавайтеся на провокації і зберігайте спокій. Не найкращий час для початку нових відносин.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Діви можуть отримати довгоочікувану пропозицію і оголосити про заручини. Сміливо вирушайте на романтичні побачення – це ваш час і він буде сповнений новими враженнями. У житті сімейних Дів можуть спливти любовні трикутники, проте не поспішайте рубати з плеча, врятувати відносини ще можна.

читайте такожЩедрі подарунки долі і щасливі зміни: кому зі знаків очікувати вже на початку березня

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Зірки радять Терезам не проявляти активність на любовному фронті. Навіть у відносинах, які недавно почалися, варто зайняти вичікувальну позицію і придивитися до партнера. Нові знайомства не приведуть ні до чого хорошого, навпаки, можуть обернутися проблемами.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам в амурній сфері зірки дають зелене світло! Сприятливий період для заручин, початку відносин і будь-яких проявів пристрасті і ніжності. Однак вам варто стримувати свою підозрілість і ревнощі, щоб не порушити гармонію у вашому союзі.

читайте такожВиконання бажань і щастя в любові: 3 знака, яких чекають неймовірні зміни в кінці зими

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Вільним Стрільцям в пошуках своєї другої половинки можуть допомогти друзі. Не варто замикатися в чотирьох стінах, не виключено, що на вечірці, яку закотить подруга, ви зможете зустріти свою долю. А може, у колеги є симпатичний брат? Ну або, в крайньому випадку, розгляньте сина маминої подруги.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Все, що потрібно Козерогам на цьому тижні, чітко визначитися зі своїми бажаннями. Тільки в цьому випадку зірки можуть піднести на блюдечку з золотою облямівкою, все що ви загадали. Доля щедра на подарунки і може піднести як доленосне знайомство з впливовими людьми, так і довгоочікувану пропозицію. Шлюб, укладений в цьому періоді, буде міцним.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Як би не хотілося, але Водоліям не варто розраховувати на серйозні відносини. Максимум, дружнє спілкування або легкий флірт. Не потрібно захищати себе від нових знайомств, проте не приймайте поспішних рішень. Присвятіть цей час зближенню зі своїм партнером.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Цей тиждень стане для Риб насиченим любовними подіями. Можливо, вам належить зробити вибір між шанувальниками і подумати від кого прийняти серйозну пропозицію. Головне, покладатися на підказки інтуїції, вона допоможе прийняти правильне рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти