Гороскоп Таро на тиждень 24-30 січня: Тільцям - труднощі, Дівам - привабливі можливості, Рибам - випробування

24 січня 2022, 12:17оновлено 3 лютого 2022, 17:30
Кому зі знаків варто спуститися з небес на землю і реально оцінити ситуацію, а кому прислухатися до критики.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто зайнятися втіленням в життя своїх сміливих ідей, а кому можна пишатися своїми досягненнями і святкувати перемогу.

Про те, як фаза спадної місяця може відбитися на матеріальному благополуччі, читайте в нашому матеріалі: Місячний гороскоп на тиждень 24-30 січня: Тільцям - проблеми, Левам - правило бумерангу, Рибам - спокуси.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Сімка Пентаклей

Сімка Пентаклей в розкладі вказує на те, що для досягнення бажаного необхідно докласти максимум зусиль. Нічого вартісного не можна отримати за одну ніч. Можливо, ви працювали над проектом або областю свого життя і ще не пожинали плоди своїх зусиль. Повільне просування справи може стати джерелом розчарування. Однак не варто концентруватися на негативі, озирніться назад і подивіться скільки зусиль ви доклали. Ваша важка робота і терпіння, можливо, ще не окупилися, але вони окупляться досить скоро.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Сила

Карта сили сигналізує про те, що у вас є внутрішня сила духу, необхідна для того, щоб вийти переможцем з важкою життєвою ситуацією. Легко загубитися в таких емоціях, як гнів, смуток, страх або сором, але на цьому тижні вас закликають піднятися над цим і зберігати спокій в цей час негараздів. Не дійте у відповідності зі своїми базовими інстинктами. Замість цього прийміть свою більш співчутливу і прощаючу сторону. Це допоможе краще контролювати ситуацію.

читайте такожГороскоп на завтра, 25 січня 2022: Скорпіонам - обман, Козерогам - випробування, Рибам - удача

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Лицар Мечів

Лицар Мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до того, чого ви хочете, будь-якою ціною. Амбіції і прагнення це похвально, проте для початку потрібно обміркувати всі проблеми і наслідки кожного кроку. Перш ніж зробити свій хід, вивчіть всі змінні. Що ви отримаєте? Що ви могли втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими заради досягнення своїх цілей? Розуміння тонкої межі між рішучістю і одержимістю може вберегти вас від неприємностей в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Туз Жезлів

Туз Жезлів являє собою новий початок і весь потенціал, пов'язаний зі всім новим. На цьому тижні Ракам необхідно втілювати в життя нові проекти і свої сміливі ідеї. Використовуйте цей час, щоб зробити перші кроки до досягнення бажаної мети. Немає необхідності робити величезні стрибки вперед - навіть маленький крок вперед - це все одно крок до вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Лицар Пентаклей

Ви недавно витали в хмарах? Лицар Пентаклей закликає вас повернутися на землю на цьому тижні і докласти зусиль до своїх ідей на цьому тижні. Можливо, ви страждали від випадку, коли "всі говорять і нічого не роблять". З іншого боку, ви можете відкладати свої повсякденні обов'язки на користь більш привабливих пропозицій. Незалежно від того, в якій ситуації ви перебуваєте, вам рекомендується розробити план дій або дотримуватися розпорядку, оскільки прогресу найкраще домогтися за допомогою дисципліни.

читайте такожМолодик в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біди

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Лицар Кубків

Лицар Кубків - карта бачення і просування. На цьому тижні є ймовірність, що ви отримаєте якесь запрошення або пропозицію, якого ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості і скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви проявляли обережність у міру просування вперед. Лицар застерігає від надмірного захоплення фантазіями. Оцініть цю ситуацію, перш ніж продовжити, щоб переконатися, що все буде так, як ви думаєте, і що ви отримаєте від цього користь.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Четвірка Жезлів

Четвірка Жезлів говорить про те, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча заманливо продовжувати рухатися вперед, приємно зробити паузу і просто оцінити всі ваші досягнення. Розділіть ваш успіх з близькими людьми. Пам'ятайте, що ви все ще можете прагнути до своїх цілей, час від часу зупиняючись, щоб насолодитися плодами своєї праці.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Десятка Пентаклей уособлює ваші досягнення і успіх і на цьому тижні є привід собою пишатися. На цьому тижні ви, нарешті, побачите, як в одній або декількох з цих областей у вас все складеться, і ви будете винагороджені почуттям задоволення за те, що не збилися зі шляху, якими б важкими не були справи.

читайте такожГроші ллються рікою: названі знаки, які притягують гроші магнітом

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Шістка Жезлів

Шістка Жезлів - карта рішучості і честі. Це вказує на те, що ви не тільки старанно працювали і досягли своїх цілей, але і почали отримувати визнання завдяки їм. Чи отримували ви похвалу від керівництва вашої компанії за ваші зусилля по проекту? Змінили раціон харчування і почали заняття спортом, і інші звернули на це увагу? Прийміть свої досягнення. Ви можете бути схильні відмахуватися від такого роду визнання, але зараз не час для сором'язливості. Це нормально, коли вас визнають за ваші досягнення, так що насолоджуйтеся цим моментом.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: П'ятірка Жезлів

П'ятірка Жезлів вказує на те, що ви намагаєтеся досягти якоїсь мети, але стикаєтеся з перешкодами, які заважають вашому прогресу. Можливо, ви відчуваєте, що ваша точка зору піддається сумніву, або вам важко працювати з конкретною людиною. У будь-якому випадку, на цьому тижні вам належить по-справжньому прислухатися до думки інших. Можливо, ви виявите, що те, що спочатку здавалося критикою, насправді було конструктивним відгуком, який допоможе вам у довгостроковій перспективі.

читайте такожДо чого сняться миші: про що говорить такий сон

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Закохані

На цьому тижні ви можете зіткнутися з важливим рішенням! Ця ситуація може представляти для вас моральну дилему, а карта закохані означає необхідність прояснити свої цінності і переконання, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Чи відчуваєте ви, що змушені йти в певному напрямку через страхи або почуття провини? Не дозволяйте цим речам ставати мотивуючими факторами. Замість цього постарайтеся зрозуміти, що у кожної дії є протидія, і такі рішення ніколи не бувають легкими. Будьте вірні собі - ви не помилитеся.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Король Кубків

Ваша тема на тиждень - успішне застосування сили. Точніше, емоційної стійкості. Король Кубків - людина прониклива, дуже емоційно врівноважена і контролююча. Отримання цієї карти є нагадуванням про те, що вам потрібно використовувати свою емоційну зрілість, коли ви маєте справу з негараздами, які недавно на вас обрушилися. Ваш початковий інстинкт, можливо, полягав у придушенні будь-яких емоцій, які ви мали про цю ситуацію. І навпаки, ви могли б дозволити своїм емоціям взяти над вами верх. Ця карта закликає вас використовувати своє серце і розум, щоб впоратися з цим особистим випробуванням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти