Гороскоп Таро на тиждень 3-9 січня: Близнюкам – подарунки, Терезам - втрати, Козерогам - серйозна розмова

3 січня 2022, 11:27оновлено 3 лютого 2022, 18:57
Кому зі знаків потрібно навчиться довіряти, а кому не бояться змін - розповість гороскоп Главреда.
Гороскоп таро на тиждень
Гороскоп таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків Зодіаку варто зробити перший крок до поліпшення свого життя, а кому позбутися непотрібного і рідше заглядати в минуле.

Про те, як тиждень відіб'ється на матеріальному благополуччі представників зодіакального кола, читайте в нашому матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 3-9 січня: Левам – обман, Скорпіонам – ризик, Стрільцям – вдала знахідка.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Паж Кубків

Зберігайте відкрите серце і неупередженість на цьому тижні! Паж Кубків закликає вас повернутися в безтурботний час вашого житті і трохи помріяти. Можливо, минулі або недавні обставини зробили вас більш цинічним і замкнутим, щоб захистити себе від травм. Хоча такий підхід, безумовно, може допомогти вам уникнути ще більшого болю, він також може перешкодити вам отримувати задоволення від життя. Не дозволяйте минулому таким чином визначати ваше майбутнє. Навчіться знову довіряти.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: Десятка Кубків

На цьому тижні у вашому домашньому світі все розквітає! Десятка Кубків - дуже позитивна карта, що символізує яскраві емоції і успішні відносини. Ви можете проводити з сім'єю більше часу, ніж зазвичай, або, можливо, перед вами відкриються нові перспективи в сердечних справах. Знайдіть час, щоб озирнутися і подякувати Всесвіту за те, що маєте. Не так вже й часто нам вдається плисти на дев'ятій хмарі, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

читайте такожГороскоп на завтра, 7 січня 2022: Тільцям - збитки, Ракам -плітки, Водоліям - знаки долі

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Імператриця

Імператриця в розкладі сигналізує про те, що на цьому тижні ви отримаєте приємні подарунки. Легко захопитися шаленим ритмом повсякденного життя, але тепер вас закликають зупинитися, пригальмувати і заглянувши вглиб себе зрозуміти свої справжні почуття і бажання. Не відмовляйте собі в маленьких примхах і озирніться навколо: їжте смачну їжу, вдихніть свіже лісове повітря, без поспіху насолодіться ранковою чашкою кави. Заземляючи себе таким чином, ви відкриваєте себе для бачення, нюху, слуху, дотику, смаку і істинного переживання всіх найбільших нагород в житті.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Карта смерті - одна з колоди, яку найбільш часто неправильно розуміють. Це не означає фізичну смерть; скоріше, це трансформація себе і позбавлення від речей, які нам більше не служать. Ймовірно ви занадто довго чіплялися за те, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може відкрити шлях до чогось набагато більшого в майбутньому. Отже, на цьому тижні вас закликають піти від того, що утримує вас від майбутнього, якого ви заслуговуєте.

читайте такожНеймовірний успіх, міцна любов і грошове везіння: всього один знак Зодіаку стане найщасливішим в 2022 році

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Шістка Кубків

Шістка Кубків - це минуле, що впливає на сьогодення. На цьому тижні вас закликають перевірити, чи прив'язані ви будь-яким чином до свого минулого. Безсумнівно, іноді навіть корисно озиратися назад, щоб зрозуміти в правильному напрямку ми рухаємося, але дуже легко застрягти в минулому, живучи колишніми моментами. Не дозволяйте ностальгії або спотвореним спогадам заважати вам досягати прогресу і цінувати те, що відбувається тут і зараз. Дозвольте своєму минулому бути джерелом поліпшень, а не джерелом застою.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Королева Пентаклей

На цьому тижні комусь знадобиться трохи додаткової уваги! Королева Пентаклей - справжній годувальник: вона стежить за тим, щоб всі були нагодовані, в будинку був порядок і що вона приділяла достатньо часу і уваги своїм близьким. Коли вона з'являється в розкладі, це сигнал про те, що комусь може знадобитися більше підтримки, ніж зазвичай. Хтось із ваших знайомих бореться з труднощами або ви можете спертися на плече? Якщо ви відчуваєте що не справляєтеся, не бійтеся звертатися за допомогою. Ресурси є, і можна попросити те, що вам потрібно.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: Дев'ятка Мечів

Дев'ятка Мечів вказує на те, що ви зараз страждаєте від якоїсь втрати або розчарування. Це могло бути щось, що ви передбачали, або це могло бути щось раптове і несподіване. Тим не менш, цей стрес тиснув на вас, можливо, змушуючи вас думати, що ви ніколи не оговтаєтеся від цієї ситуації. Знайдіть час, необхідний для того, щоб скорботи і зцілитися, пам'ятаючи, що, хоча те, через що ви проходите, надзвичайно складно, ви можете рухатися далі і рости на цьому досвіді.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Двійка Кубків

Карта визнає, що на цьому тижні партнерство буде для вас в центрі уваги. Це може бути хтось, з ким ви пов'язані романтичними відносинами, або платонічний або професійний союзник. Відносини, які почнуться на цьому тижні, мають всі шанси перерости в міцний союз. Приділіть час розвитку цих відносин зараз, одночасно радіючи тому факту, що ваші об'єднані сили і взаємне захоплення відведуть вас обох далеко.

читайте такожКупатимуться в грошах: кому зі знаків Зодіаку пощастить зміцнити фінансове становище в Новий рік 2022

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Королева Мечів

Будьте готові сісти на свій трон на цьому тижні! Королева Мечів неймовірно прониклива, втілює в собі інтелектуальну кмітливість і зрілість, які допомагають їй відключатися від шуму емоцій і сторонніх думок. Можливо, вам доведеться прийняти рішення зараз або в найближчому майбутньому, і ця карта служить нагадуванням про те, що вам слід покладатися на свою логіку і дивитися на всі факти, перш ніж діяти. У вас є багатий досвід і мудрість, на які ви можете спиратися, тому обов'язково використовуйте їх.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Сімка Мечів

Ти можеш бігти, але на цьому тижні тобі не сховатися! Сімка Мечів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути або уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити з партнером про те, куди рухаються ваші відносини? Ви дозволяєте накопичувати професійне напруження, а не намагаєтеся впоратися з ним? Пам'ятайте, що ухилення від цієї проблеми не покращить ситуацію. Насправді, могло бути навіть гірше. Прийшов час розібратися з цим питанням.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Дурень

Цей тиждень може стати для вас новим початком! Дурень являє собою початок подорожі і прийняття незвіданого. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, Це ваш сигнал з всесвіту, щоб нарешті піти на це! Так, досліджувати незвідану територію може бути страшно. Завжди набагато простіше дотримуватися знайомої дороги. Однак ваша зона комфорту - це не те місце, де відбувається найбільше зростання і реалізація. Зробіть перший крок в невідоме і ви можете опинитися в кращому місці, ніж ви очікували.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Паж Жезлів

Паж Жезлів хоче, щоб на цьому тижні ви прийняли свою більш волелюбну сторону! Іноді нам легко застрягти в рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Однак життю ще належить досліджувати набагато більше! Що ви хотіли зробити, але думали, що не можете? Зараз немає занадто великої або маленької мрії. Коли ви об'єднаєте свою пристрасть з ентузіазмом, для вас не буде існувати ніяких перешкод.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти