Гороскоп таро на тиждень 30 січня-5 лютого 2023: Раки стануть воїнами, а Левам - свобода

26 січня 2023, 21:32оновлено 28 січня 2023, 11:47
Астрологічний прогноз по картах таро розповість про те, якою буде тиждень, на що слід звернути більше уваги.
Гороскоп таро на тиждень 30 січня-5 лютого 2023
Гороскоп таро на тиждень 30 січня - 5 лютого 2023 / pixabay.com

Прийдешній тиждень пройде під впливом карти Імператор. Він закликає оволодіти і користуватися вродженими талантами і здібностями. Також використовувати накопичений життєвий досвід, який допоміг отримати мудрість. Всі ці багатства карта Імператор і гороскоп таро на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 рекомендують застосувати, щоб допомогти собі і оточуючим. Тому не можна на прийдешньому тижні відмовляти в допомозі. Також на тижні може з'явитися необхідність прийняти складне рішення.

Главред пропонує вивчити класичний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку "Гороскоп на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 року: Близнюкам – доходи, Терезам – великі покупки".

Гороскоп таро на тиждень - Овен

Карта: Паж пентаклей.

Він символізує натхнення і ентузіазм, які знадобляться для нових починань. Гороскоп таро на тиждень Овнам радить проявити творчі здібності. Якщо є в планах щось зробити, але до цього не доходять руки, то на цьому тижні потрібно зайнятися цією справою. Обов'язково в рішенні завдання варто застосувати творчу складову. Всі творчі ідеї повинні бути втілені в наступні 7 днів.

Гороскоп таро на тиждень - Телець

Карта: 7 кубків.

Карта символізує багатозадачність, якою намагаються займатися Тельці. 7 кубків говорить про те, що в цьому коловороті є багато конкуруючих один з одним завдань. Приділяючи увагу всім завданням і справам увагу ви жодне з них не доводите до кінця. Гороскоп таро на тиждень Тельцям радить розставити пріоритети і зайнятися найбільш важливими справами, а решту відкласти на потім.

Гороскоп таро на тиждень - Близнюки

Карта: 9 пентаклей.

У прийдешні 7 днів представникам цього знака доведеться насолоджуватися результатами роботи, виконаної раніше. Близнюки працювали і вкладали в досягнення цілей піт, кров і сльози. Настав час отримати дивіденди. Гороскоп таро на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 Близнюкам рекомендує прийняти заслужений успіх. Також можна сміливо використовувати матеріальним достатком, який прийшов в якості результатів ваших зусиль. Приділіть час собі.

Гороскоп таро на тиждень - Рак

Карта: Сила.

Карта символізує ваш внутрішній ресурс, який є і може бути використаний для реалізації найграндіозніших планів. Гороскоп таро на тиждень Ракам радить піднятися над такими емоціями, як страх, сором, печаль, гнів і зберігати спокій під час випробувань і труднощів, без яких не обійдеться період. Важливо відсунути на другий план інстинкти і емоції. Краще використовувати співчуття і прощення, прийняти їх в собі. Це допоможе стати мовчазним воїном, який зберігає контроль не тільки над собою, але і над ситуацією.

Гороскоп таро на тиждень - Лев

Карта: 8 кубків.

Карта символізує необхідність позбутися від розчарувань - відносин або ситуацій, які є в житті. Гороскоп таро на тиждень Львів попереджає, що розставання буде болючим, так як цього етапу життя ви присвятили багато часу, вклали багато сил, часу, енергії. Це може бути причиною того, що леви не рухаються далі. Щоб реалізуватися потрібно просто позбутися від усього, що гальмує. Варто розслабитися і прийняти реальність такою, яка вона є.

Гороскоп таро на тиждень - Діва

Карта: 5 жезлів.

Складеться враження, що ви опинилися в центрі конфлікту, а перешкоди виникають одна за одною. Карта 5 жезлів говорить про те, що перешкоди дійсно є і вони заважають досягти поставленої мети. Гороскоп таро на тиждень Дівам радить розібратися в деталях і знайти причину. Можливо є людина, з якою ви не спрацювалися, або ж той, хто ставить під сумнів ваші можливості. Також варто уважно ставитися до порад. Вони допоможуть в найближчому майбутньому.

Гороскоп таро на тиждень - Терези

Карта: 8 жезлів.

Дана карта символізує поштовх до дії, енергійність. Вона підказує, що настав час дій. Може також здатися, що протягом наступних 7 днів обрушиться багато турбот, тому буде важко сконцентруватися на чомусь конкретному. Гороскоп таро на тиждень Терезам радить боротися з усіма відволікаючими факторами, зосередьтеся на одній конкретній меті. Використовуючи цю енергію на свою користь, ви перетворите цей період на період високої продуктивності та прогресу.

Гороскоп таро на тиждень - Скорпіон

Карта: 8 мечів.

Дана карта говорить про те, що представники цього знака опинилися в пастці і не бачать виходу з ситуації, що склалася. Гороскоп таро на тиждень Скорпіонам радить задумати, а чи так безвихідна ситуація або ж вихід є, а всі обставини – це ілюзія. Невпевненість, страх і сумніви часто є почуттями, які тримають нас у ситуаціях набагато довше, ніж нам потрібно. Вивчіть цю справу більш уважно. Можливо, ви виявите, що накладені на вас обмеження стримували вас весь цей час.

Гороскоп таро на тиждень - Стрілець

Карта: 6 пентаклей.

У найближчі 7 днів ви відчуєте потребу зробити все можливе для інших людей. Це пояснюється тим, що 6 пентаклів – карта щедрості, жертовності, милосердя і дарування. Вона вказує на необхідність прийти на допомогу. Допомога може бути, як у вигляді слів підтримки, так і у вигляді фінансової допомоги. Також це може бути період щедрості духовної і моральної. Можна надати фізичну допомогу перенести речі або меблі. Гороскоп таро на тиждень Стрільцям радить не відмовляти в допомозі нужденним.

Гороскоп таро на тиждень - Козеріг

Карта: 10 кубків.

Тиждень обіцяє бути позитивним у всіх відношеннях. Гороскоп таро на тиждень 30 січня-5 лютого 2023 Козерогам обіцяє позитивні зміни в сімейному житті. Вдома і в особистому житті все буде цвісти. Карта символізує підйом всіх позитивних емоцій, успіх у відносинах. Козероги зможуть провести більше часу з сім'єю, приділити час коханим людям. Ви зможете спостерігати, як зміцнюються відносини, як вони розвиваються. Також варто подякувати Богові і вищі сили за всі блага.

Гороскоп таро на тиждень - Водолій

Карта: 9 жезлів.

На прийдешньому тижні представники цього знака опиняться на фінішній прямій. 9 Жезлів говорить про те, що цілі, до яких ви йшли досягнуті. Також ця карта свідчить, що ви вклали всю свою самовідданість і наполегливість. Залишилося зробити кілька останніх кроків, щоб отримати результат. Гороскоп таро на тиждень Водоліям радить не здаватися незважаючи на втому від виконаної роботи. Стійкість - це ваша найбільша перевага прямо зараз, тому надягайте бойові обладунки і продовжуйте рухатися вперед, незалежно від того, що життя може подарувати вам.

Гороскоп таро на тиждень - Риби

Карта: Юнон.

Дана карта символізує інтуїцію. Також Юнон закликає попрацювати над навичками сприйняття інтуїції, щоб можна було чути внутрішній голос, отримувати повідомлення від несвідомого. Ця карта спонукає підключитися до свого внутрішнього голосу і почути Його підказки. Гороскоп таро на тиждень для риб радить удосконалити свою інтуїцію, щоб відновити впевненість у правильності дій.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти