Гороскоп Таро на тиждень 7-13 лютого: Левам - велика удача, Терезам - труднощі, Козерогам - підступи недругів

7 лютого 2022, 11:03оновлено 10 лютого 2022, 09:16
Хто зі знаків зможе розкрити обман, а кому посміхнеться удача в любові - читайте в гороскопі Главреда.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / depositphotos.com/

Гороскоп Таро на тиждень розповість, кому зі знаків варто розібратися зі своїми відносинами з грошима, а кому приготуватися до приємних життєвих змін.

Про те, хто зі знаків на цьому тижні зможе зміцнити своє матеріальне становище, а кому доведеться урізати витрати, читайте в матеріалі: Фінансовий гороскоп на тиждень 7-13 лютого: Левам - інтриги недругів, Дівам - великий куш, Рибам - крадіжка.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта тижня: Маг

На цьому тижні Овнам необхідно продемонструвати свої кращі якості і розкрити потенціал по-максимуму. Голосно заявіть про свої достоїнства, у вас є все необхідне, щоб отримати бажане. Ініціативність в будь-якій важливій для вас сфері увінчається успіхом. Рух вперед здатний принести високі результати, якими ви залишитеся задоволені.

Гороскоп Таро на тиждень - Тілець

Карта тижня: четвірка Пентаклей

У цьому періоді фокус уваги Тільців повинен зосередитися на фінансовій сфері. Перегляньте свої відносини з грошима і розберіться, що змушує вас економити, відмовляючи собі в приємних дрібницях. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і підготовки до довгострокового успіху.

читайте такожГороскоп на завтра, 11 лютого 2022: Скорпіонам - успіх в любові, Стрільцям - примирення з ворогами

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта тижня: Зірка

На цьому тижні Близнюки зможуть видихнути і розслабитися. Карта Зірки в розкладі свідчить про те, що час кардинальних змін ще не настав, проте вони не за горами. Труднощі, які могли переслідувати вас в минулому відступили, і ви можете зменшити обороти і відпочити. Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати тією людиною, якою повинні були бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта тижня: Король Жезлів

Цей період відкриває перед Раками неймовірні можливості і перспективи, які можуть принести в житті позитивні зміни. Необхідно твердо відстоювати свою точку зору і переконання, не звертаючи з обраного шляху. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і постановка реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта тижня: Десятка Пентаклей

Десятка Пентаклей - щаслива карта в розкладі. Вона говорить про те, що Левів чекає спокійний період, коли ваші успіхи і досягнення будуть відзначені. Удача буде супроводжувати вам в будь-яких життєвих сферах. Ви зможете зміцнити фінансове становище або зустріти людину, яка зіграє важливу роль в житті. Ви будете винагороджені почуттям задоволення за те, що не збилися зі шляху, якими б важкими не були справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта тижня: Королева Жезлів

Королева Жезлів вказує на те, що на цьому тижні всередині вас переповнюється чарівна і захоплююча енергія, і інші не зможуть не помітити цього. Насправді, ви можете опинитися в центрі уваги! Це ідеальний час, щоб проявити себе, поспілкуватися з іншими і інтегруватися в групу однодумців. Не стримуйтеся - ваш ентузіазм і життєва енергія можуть виявитися заразливими.

читайте такожГрошовий успіх, щастя в любові і міцне здоров'я: 5 знаків в списку везунчиків в рік Тигра

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта тижня: П'ятірка Пентаклей

Не найкращий період для Терезів. Не виключено, що вам належить подолати масу труднощів. Проблеми в професійному плані і фінансові труднощі можуть викликати почуття тривоги і пригніченості. Не варто переживати ці емоції поодинці, зверніться за допомогою до своїх друзів і сім'ї. Всі важкі періоди з часом проходять, але вони проходять набагато легше, коли у вас є підтримка.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта тижня: Сімка Кубків

Останнім часом ви могли відчувати як тягар обов'язків тисне на ваші плечі. Сімка Кубків визнає, що у вас є багато конкуруючих пріоритетів, і хоча благородно віддавати свою енергію стільком різним речам, виявилося неможливим приділити належну увагу жодній з них. Такий підхід може привести до того, що ваше просування до намічених цілей сповільниться. Зараз необхідно визначитися з пріоритетами і першорядними завданнями.

читайте такожПовня в лютому 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта тижня: Верховна Жриця

Верховна жриця - це перш за все карта інтуїції. На цьому тижні вас закликають попрацювати над своїми навичками сприйняття, щоб ви могли точно налаштувати свою здатність чути свій внутрішній голос і отримувати повідомлення від своєї підсвідомості. Чи були ви неврівноважені в певній галузі вашого життя? Ви не впевнені, що перебуваєте на правильному шляху в конкретній ситуації? Ця карта спонукає вас з'єднатися зі своєю внутрішньою мудрістю, тому що відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта тижня: Туз Мечів

Туз Мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і на цьому тижні у вас більше ясності розуму. Може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допомагає вам подолати шум і дістатися до істини. Ви зможете розкрити обман або підступи недоброзичливців за вашою спиною. Вам надається можливість прояснити ситуацію і дістатися до суті справи.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта тижня: Двійка Кубків

На цьому тижні в пріоритеті у Водоліїв питання особистих відносин. Сприятливий період для нових знайомств. Побачення принесуть вам масу приємних вражень. Відносини, які почнуться в цьому періоді, можуть перерости в міцний союз.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта тижня: Вісімка Пентаклей

Вісімка Пентаклей говорить про те, що прийшов час зайнятися пошуком прихованих талантів. Зверніть увагу на творчість, вона допоможе не тільки наповнити вас життєвою енергією, а й стати джерелом натхнення оточуючих. Демонструючи свої здібності іншим, і отримуючи хороші відгуки, ви заряджаєтеся мотивацією робити більше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти