Гороскоп здоров'я і гороскоп війни в Україні: до чого готуватися і чого побоюватися 25 березня

25 березня 2022, 07:29
Увечері на нас чекає обнадійлива новина. А весь день мирним жителям варто займатися облаштуванням бомбосховищ і підвалів, поповнювати запаси, каже гороскоп.
гороскоп, війна
Сьогодні потрібно оснащувати сховища продуктами і речами першої необхідності, радить астролог / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 25 березня 2022 року, тридцятий день війни Росії проти України.

Сьогодні потрібні потужні зусилля для збереження життя - свого і оточуючих. Буде більше небезпеки. При цьому захисні системи, інстинкти працюють погано. Можливі руйнівні удари з великої відстані, написала астролог у Facebook.

Що можна робити 25 березня 2022

За словами фахівця, сьогодні українцям доведеться робити не те, що хочеться, а те, що потрібно.

відео дня

"Багато брудної роботи, важкої, відповідальної, яку ніхто не оцінить, не подякує. Холодно, жорстко, натомість можна зробити багато, особливо фізичної роботи. Гуща подій - в нетрях, хащах, польових умовах, де потрібно виконувати задумане без досягнень цивілізації і сучасних знарядь. Новий простір відкривається в результаті великих зусиль. В ціні досвід і вміння, накопичені роками", - написала Звягіна.

Він додала, що настроєм сьогоднішнього дня стане опір та упертість.

Гороскоп війни в Україні - яких подій чекати 25 березня

Місяць входить в останню чверть. Ситуації тяжіють до завершення, вичерпується ресурс для змін.

"Це більше - настрій, ніж хід глобальних подій, але навіть на рівні військових дій окопатися і вести позиційну війну більш логічно, ніж йти в наступ", - говорить гороскоп.

При цьому на всіх рівнях фахівці, аналітики роблять аналіз подій, що відбуваються. Йдуть секретні переговори. Про результати ми здогадаємося лише побічно, головного нам не повідомлять, припустила Звягіна.

Мирним жителям сьогодні варто займатися роботами на землі, облаштуванням бомбосховищ, підвалів, схронів, також варто приділити увагу матеріальним ресурсам.

"Час поповнювати запаси і оснащувати сховища продуктами і речами першої необхідності", - порадила астролог.

Увечері на нас чекає обнадійлива новина.

Гороскоп здоров'я на 25 березня 2022

Будь-яка структура сьогодні схильна до пошкоджень. У тілі це опорно-руховий апарат. Астролог радить подбати про ноги.

"Раніше б сказала - зробіть педикюр, та й зараз це важливо. Добре, коли ноги не помічаєш, вони служать тобі, носять, і для цього їм потрібно своєчасно приділяти увагу. Думайте про реальні проблеми і справи, рештою нехай займаються фахівці", - написала Звягіна.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти