Або в Африку, або на плаху: астролог Влад Росс передбачив, що чекає на Пригожина і ПВК "Вагнер"

7 квітня 2023, 12:10
Влад Росс розповів про політичні амбіції Пригожина і пояснив, чому йому нічого не світить у російській політиці, тим більше, президентська посада.
Астролог Влад Росс розповів, що чекає на власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина
Астролог Влад Росс передбачив розгром ПВК "Вагнер" в Україні / Колаж Главред, скріншот

У власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина великі політичні амбіції, він хотів би ні багато, ні мало – зайняти пост президента Російської Федерації. Однак задовольнити ці апетити Пригожину не судилося – або його вб'ють, або він втече в Африку. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, в протистоянні хазяїна "вагнерівців" і російського міністерства оборони не буде переможця.

"У цій боротьбі не переможуть ні ті, ні інші – виграє третя сила, про яку зараз ми навіть не підозрюємо. Пригожинці, Герасимов-Шойгу і кадировці втоплять один одного, знищать", – вважає Влад Росс.

відео дня

Зірки кажуть, що у Пригожина хороша перспектива організувати свою партію, стверджує астролог.

"Пригожин може стати заміною лідера ЛДПР Жириновського, забрати його електорат. Більше того, зі своєю партією він може навіть увійти до Держдуми РФ. Юпітер у гороскопі Пригожина у Водолії, а Сонце в Близнюках, тому він хоче малюватися, працювати на камеру, бути в епіцентрі нових подій. Він має харизму і дуже товариський", – зазначив Влад Росс.

Апетити Пригожина щодо влади, на думку астролога, великі, але задовольнити їх навряд чи вдасться,

"Місяць у гороскопі Пригожина в Козерозі. Це свідчить про те, що він дуже жорсткий і потужний чувак, який хоче дорватися до влади. Він прагне стати російським президентом. Однак Чорний Місяць у поєднанні з Марсом у Леві в натальной карті Пригожина свідчить про те, що його приберуть. Тільки-но Пригожин спробує стати президентом, його одразу ж вб'ють. Така його чорна карма – в попередньому житті він був катом, ймовірно, у Кромвеля, і рубав людям голови. Тому йому так подобається його кувалда", – розповів Влад Росс.

На дітище Пригожина – ПВК "Вагнер" – чекає розгром в Україні, впевнений астролог.

"Вагнерівців просто розгромлять і зачистять українські війська. Ті з них, що встигнуть втекти, можуть бути переправлені в Африку", – зазначив Росс.

За словами астролога, у Пригожина зараз тільки два шляхи.

"Пригожин між двох зол – бути отруєним, як Кадиров (тому йому складно вибратися з Донецької області), або перебиратися в Африку. В РФ на даний момент Пригожину дуже небезпечно перебувати – його можуть отруїти, як Навального і Кадирова", – наголосив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передбачив результат війни Росії та України і назвав місяць, коли пройде парад перемоги в Києві. Крім того, Влад Росс спрогнозував, коли і як піде з життя Рамзан Кадиров, чим він хворий, чи стане хвороба смертельною для нього, а також де дон-дон проведе останні дні.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти