Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу

18 червня 2021, 01:28
Киянам, які не змогли передати показання лічильника за воду, нарахували суми в платіжках за середнім тарифом.
Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу
Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу / УНІАН

На сайті Київводоканалу стався збій, через який багато клієнтів підприємства в останній день місяця не змогли передати показання лічильників води.

Відтак тим киянам, які не змогли передати показання лічильника за воду, нарахували суми в платіжках за середнім тарифом, пише Сьогодні.

У Київводоканалі проблему заперечують. Але в соцмережах люди продовжують скаржитися на необхідність оплачувати завищені рахунки через технічну проблему самої компанії.

читайте такожУкраїнці можуть залишитися без гарячої води: в чому причинаУ відповідь комунальники заявили, що за середніми показниками налічують перші місяці, а далі – за загальнобудинковими. І пропонують своїм клієнтам передавати показання з 11-го числа кожного місяця - коли на їхньому сервісі не буває перевантаження.

При цьому уточнюється, що подавати показання лічильників води краще після того, як пройшла оплата попереднього платежу.

Як передати показання лічильників води, якщо трапився збій на сайті Київводоканалу

Тарифи в Україні 2021

27 січня Кабінет міністрів України прийняв рішення, що тарифи на опалення та гарячу воду у цьому опалювальному сезоні не будуть рости.

Раніше постачальники газу опублікували тарифи на червень 2021. Ціни варіюються від 7,99 гривень до 11,89 гривень за кубометр. Детальніше читайте в нашому матеріалі Названо нові ціни на газ для населення: хто заплатить більше за всіх.

При цьому експерти прогнозують, що тарифи на опалення зростуть у більшості міст на 15-20%. Детальніше читайте в нашому матеріалі Тарифи на опалення та газ в Україні пішли в гору: чому літня лафа скасовується.

Тариф на електроенергію для населення в Україні до кінця червня ще залишається колишнім: Кабмін затвердив його в розмірі 1,68 гривень за кіловат.

Подорожчання електроенергії експерти очікують з липня - до 4 гривень за кіловат залежно від регіону. Детальніше читайте в нашому матеріалі В Україні оголосили про подорожчання електроенергії: хто платитиме більше за всіх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти