Як продукти на вечерю підходять для схуднення - відповідь дієтолога

2 грудня 2021, 23:55
Згідно з коментарем дієтолога Тетяни Дік, людям в першу чергу при схудненні потрібно відштовхуватися від того, що було з'їдено протягом дня.
Овочі
Як продукти на вечерю підходять для схуднення - відповідь дієтолога / ua.depositphotos.com

Ідеальна вечеря худне людини повинен складатися з строго певних продуктів. Про це розповіла РИА Новости у своєму коментарі дієтолог Тетяна Дік

За її словами, потрібно відштовхуватися від того, що було з'їдено протягом дня.

"Якщо вдень переважали вуглеводи, то зробіть вечерю з білка і клітковини, наприклад: риба, птиця, морепродукти з овочевим салатом або рагу. Також можете з'їсти сир з ягодами або фруктами, заправивши його йогуртом. А якщо вуглеводів ви не доїли, то додайте до вечері ще й гарнір у вигляді каші або пари запечених картоплин. Вуглеводи на вечерю теж можна, а іноді вони навіть необхідні", - зазначила Тетяна Дік.

відео дня

читайте такожДієтолог назвала найефективніші восени продукти для схуднення

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вчені з'ясували, чим саме небезпечно для здоров'я самотність. Всього в дослідження міжнародної групи вчених брали участь 470 тисяч чоловік.

До того медики стверджували, що дозоване вживання спиртних напоїв покращує метаболізм глюкози і жирів, а також знижує рівень інсуліну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти