Як пов'язані перець і здоров'я кишечника з серцем - відповідь експерта

14 жовтня 2021, 01:46
Особливо чітко та помітно впливає перець на тих людей, кажуть фахівці, які регулярно страждають через проблеми з серцево-судинною системою тіла.
Овочі
Як пов'язані перець і здоров'я кишечника з серцем - відповідь експерта/ flickr.com/4our20wenty

Потрібно включати в щоденний раціон харчування болгарський перець - особливо тим, хто страждає через проблеми з серцево-судинною системою. Про це повідомляє спеціалізований портал Real Simple.

Як говорить відомий фахівець в області здорового харчування Лорен Мінчен, продукт містить клітковину, залізо і фолієву кислоту, які благотворно впливають на здоров'я кишечника, серцево-судинну систему і природну детоксикацію.

Крім того, перець хороший джерело калію і вітаміну А, які добре впливають на ріст волосся і нігтів, а також сприяють прискоренню обміну речовин.

відео дня

"Калій також знижує кров'яний тиск і зменшує затримку води в організмі. Вітамін А вкрай важливий для зору. Зокрема, запобігає дегенерацію жовтої плями", - заявила дієтолог Бріджит Зейтлін.

Червоний перець багатий різними каротиноїдами, які допомагають серцево-судинній системі, підсумувала Мінчен.

читайте такожЯк жити довше: кращий продукт для зниження ризику захворювань і збільшення тривалості життя

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, що хорошою комбінацією продуктів для підвищення імунітету організму є суміш лимона і імбиру.

До того медики стверджували, що риба лосось – потенційний розсадник китайського коронавірусу COVID-19. Інфекція в її м'ясі може бути життєздатною більше восьми днів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти