Як прикрасити ялинку на Новий рік 2023, щоб залучити удачу і щастя

24 грудня 2022, 06:20
Чорний Водяний Кролик - покровитель наступного року. В який колір наряджати ялинку 2023 і як прикрасити інтер'єр, щоб залучити удачу на цілий рік?
Новий Рік 2023, ялинка
Наряджаємо ялинку на 2023 рік. Який колір задобрить Кролика? / Фото ua.depositphotos.com

Новий 2023 рік пройде під заступництвом Чорного Водяного Кролика. Ця тварина відрізняється гостинністю і привітністю, тому відзначати свято краще в колі сім'ї. В які кольори в рік Кролика 2023 найкраще прикрасити ялинку і свій будинок, розібрався Главред.

Як прикрасити ялинку 2023, щоб залучити удачу

Передусім, варто мати на увазі, що природне середовище проживання кролика — ліс, він любить все справжнє. Тож, найкраще поставити в кімнаті натуральну ялину або сосну.

Також варто уникати пластикових прикрас та іграшок у вигляді ведмедів, вовків і тигрів - хижаки можуть налякати господаря 2023 року. Щоб залучити удачу, краще віддати перевагу іграшкам з дерева, паперу, пап'є-маше і тканини, а замість гірлянди можна використовувати шовкові стрічки.

відео дня

В якому кольорі прикрашати ялинку 2023

У рік Кролика щасливими квітами є червоний, синій, блакитний, рожевий, фіолетовий і чорний. Прикрашати новорічну красуню можна, використавши один з цих чотирьох кольорів або ж поєднувати їх в декорі. Наприклад, виберіть один улюблений колір Кролика за основу і доповніть його іншими. До синього і блакитного відмінно підійдуть пастельні відтінки і срібло, а червоний буде ефектно виглядати в поєднанні з білим, зеленим і золотим.

Червоний - класичний новорічний колір, який надає урочистості святу. Крім того, червоний колір піднімає настрій і заряджає енергією. В принципі, новорічні іграшки такого відтінку, напевно, знайдуться в кожному будинку.

Як прикрасити ялинку на Новий Рік 2023
Як прикрасити ялинку на Новий рік 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Новорічні прикраси в синьому кольорі принесуть відчуття миру й гармонії та знизять тривогу. Сині іграшки можна поєднувати із золотисто-жовтими, коричневими, світло-коричневими, сірими, срібними.

Новорічна ялинка 2023, оформлена в блакитному кольорі, допоможе створити "морозний ефект", який напевно припаде до душі Кролику. Такий ефект допоможуть створити матові синьо-блакитні кульки, гірлянди або, наприклад, блакитні стрічки із сатину.

Блакитний колір чудово "заграє" з червоним, сірим, коричневим, помаранчевим, рожевим, жовтим.

Як прикрасити ялинку на Новий Рік 2023
Як прикрасити ялинку на Новий рік 2023 / ua.depositphotos.com

Рожевий колір в новорічному інтер'єрі створить розслаблену атмосферу і наповнить простір гармонією та ніжністю.

До кольорів 2023 року відноситься і фіолетовий — колір творчості та спокою. Новорічну ялинку, оформлену в лілових тонах, можна доповнити іграшками білого кольору або відтінку металік.

1670249203-2751.jpg
Як прикрасити ялинку на Новий рік 2023 / ua.depositphotos.com

Ще один незвичайний варіант задобрити чорного Водяного Кролика напередодні свята - це оформити інтер'єр в чорному кольорі. Він асоціюється із загадковістю і таємничістю та підкреслить елегантність і багатство інтер'єру.

Чорний колір можна вдало поєднувати з помаранчевим, рожевим, салатовим, червоним, бузковим, жовтим, білим.

Раніше Главред писав, як залучити удачу в новому році за знаком Зодіаку за допомогою мейкапу.

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти