Як виглядати дорого жінці: прості поради, які творять чудеса

29 вересня 2021, 03:05оновлено 29 вересня 2021, 08:38
Ці маленькі хитрощі допоможуть вам завжди виглядати на мільйон доларів.
Як виглядати дорого жінці: прості поради, які творять чудеса
Класичний верхній одяг виглядає дорого / Instagram

Все-таки для багатьох жінок важливо те, що про них думають інші. Вони можуть жити в дуже скромних умовах і їсти просту їжу, але вони готові піти на багато заради того, щоб виглядати дорого. Подобається вам це чи ні, але думки сучасних дівчат і жінок дуже часто крутяться навколо одного питання: "Як виглядати багато?".

Справити враження, убити наповал і довести всім, що ти впевнено крокуєш в ногу з модою – трохи егоїстична, але водночас дуже чесна життєва мета.

Звичайно, на цій дистанції тривалий час утриматися вдається не всім, проте, вміння поєднувати речі так, щоб з боку здавалося, ніби ви самодостатня й фінансово незалежна особистість, в житті стане в пригоді вам не раз.

відео дня

Так, в сучасних реаліях все ще зустрічають за одягом і зовнішнім виглядом.

Тому якщо хочете швидко і без особливих зусиль оновити свій образ, при цьому не витратити на ці перевтілення всі гроші світу, то поспішаємо вас заспокоїти: проблем немає.

Ми сьогодні розповімо вам про прості способи зробити ваш стиль трохи дорожчим, і водночас не витратити всі свої заощадження.

Ці маленькі хитрощі допоможуть вам завжди виглядати на мільйон доларів.

Як виглядати дорого 2021

Класичний верхній одяг виглядає дорого

Ніщо так не витягує образ, як класичні плащі або пальта. У сезоні осінь-зима 2021 2022 намагайтеся не гнатися за модними речами. Якщо хочете зовні виглядати багато, тоді орієнтуйтеся на лаконічні силуети, перевірені часом.

Пропарені речі виглядають дорого

Якщо ви замислюєтеся про те, як виглядати дорого і зі смаком, то мали помітити, що багаті люди необов'язково всипані золотом. Виглядати розкішно можна і в білій сорочці або футболці.

читайте такожРечі, які потрібно викинути зі свого гардеробу вже сьогодні Але є один важливий нюанс - ці речі повинні бути випрасувані на 150%. Крім того, це правило працює і щодо іншого одягу. І навпаки - навіть найдорожча сукня або приголомшлива блузка виглядатимуть дешево, якщо вони будуть м'ятими.

Модні білі жіночі сорочки
Можна виглядати дорого в білій сорочці / Instagram

Не женіться за кількістю, адже важлива якість

Одяг гарної якості має перевагу, коли мова йде про розкіш. Кашемір, шовк і шкіра – це якраз ті матеріали, які дозволяють виглядати дорого зовні.

Темні джинси візуально виглядають дорого

Якщо любите зручний одяг, а джинси – ваша слабкість, то знайте, що темні моделі завжди виглядають ефектніше, ніж світлі, а також модні варіанти з розрізами й усілякими прикрасами.

Джинси, які роблять стрункою
Темні джинси візуально виглядають дорого / Instagram

Підбирайте одяг за відтінками - це виглядає дорого

Ще одна відповідь на питання про те, як виглядати багато дівчині, прихована у відтінках одягу. Простіше кажучи, все, що вам потрібно - це підбирати речі за відтінками. Якщо вам подобається якийсь колір, то купуйте інші речі схожих відтінків – це безпрограшний варіант, який робить образ вишуканим.

Хороша сумка і туфлі дозволяють виглядати багато

Не важливо, у що ви одягнені – джинси з футболкою, костюм або сукню. Але образ буде "кульгати" до тих пір, поки ви не завершите його аксесуарами. Запам'ятайте: якісне взуття і хороша сумка можуть швидко підняти ваш стиль на новий рівень.

Модні сумки 2021
Хороша сумка дозволяэ виглядати багато / Instagram

Багатошаровий образ завжди виглядає дорого

У сезоні осінь-зима 2021 2022 у всіх є відмінна можливість виглядати дорого. Для цього потрібно всього лише одягатися шарами. Наприклад, берете сорочку, піджак, пальто. Змішуючи різні матеріали та відтінки, ви отримуєте захопливий і без перебільшення дорогий вигляд.

читайте такожРечі, яким не місце у шафі жінок після 40 роківРаніше йшлося про те, як за допомогою одягу виглядати стрункіше. Зокрема, якщо хочете здаватися стрункішою, то намагайтеся вибирати одяг одного кольору! Якщо все ж хочете різноманітності і контрастів, і перспектива носити верх і низ одного кольору вас не приваблює, то підтримуйте хоча б одну тональність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти