Як захистити себе і дитину від пристріту: поради зіркового екстрасенса Макса Гордєєва

23 серпня 2022, 10:36
1033
Секрет охорони і очищення лежить на поверхні, але кому дано його роздивитися?
Макс Гордєєв-захист від пристріту
Макс Гордєєв - як захиститися від пристріту і очиститися від негативу / pixabay.com, instagram.com/maxgord

Зоряний медіум Макс Гордєєв розповів Главреду, як потрібно захищатися від пристріту, забезпечити захист дитині, і правильно "очищатися" від негативу.

Якщо мова не йде про сильні прокльони на хвороби, смерть або нещастя, свою дитину і себе може захистити сама мама, адже у неї і її малюка - особливий зв'язок. "Від негативу, який на дітей валиться до семи років, захищає жінка. Тобто жінка може отримувати весь цей хейт енергетичний, який йде на дитину до семи років. Вона відчуває сама. Це така енергетична пуповина, яка є між жінкою і дитиною. До семи років. В сім років вона "відрізається" і дитина стає самостійною. Тому в нас є така традиція – віддавати дітей в школу в сім років, бо вже дитина може почати своє життя. Це відбувається і в енергетичному плані. Тобто до семи років хай люди не хвилюються за свою дитину, якщо там є якийсь негатив. Але якщо там є якісь на смерть поробки, дуже тяжкі, то треба дивитись. Це все залежить від негативу, який йде на дитину", - розповідає Гордєєв.

Як зняти пристріт - розповідає Макс Гордєєв

"Звичайний негатив, пристріт, він дуже легко знімається вичитками. Будь які вичитки, на будь-якій мові, нема значення. Обов’язково, щоб це робила мама. Тому що саме мама має неймовірну силу. Як мама має силу прокльону. Бо кажуть, що немає нічого страшніше, за прокльон матері. Та нічого немає сильнішого за захист матері. Дуже багато матерів навіть не підозрюють, що вони можуть створити для своєї дитини такий сильний-сильний бар’єр.

Але ми повинні розуміти, що саме мама бере на себе цей негатив, тобто їй також треба знімати цей негатив. Можна молитвами знімати, можна просто енергетично знімати, якщо в неї є така сила, стихіями знімати. Це просто – прийняти душ, і потім прийняти ванну з сіллю", - стверджує екстрасенс.

Як позбутися негативу: очищення стихіями - секрети Макса Гордєєва

Зірковий екстрасенс називає природні стихії головними елементами духовного і душевного очищення. У виборі підходящої стихії варто покладатися на власні відчуття.

Втім, можна використовувати їх всі, комбінуючи так, як вам зручно. Наприклад, Гордєєв радить очищення водою: "Є такий дуже класний рецепт: як зняти негатив після робочого дня, можна його також використовувати і на діток. Обов’язково перед тим, як прийняти ванну, ви повинні прийняти душ, помитися повністю, набрати ванну, покласти туди сіль морську, чим більше тим краще. Морська сіль найкраще енергетично знімає. І просто поплавати в такій ванні. І негатив нейтралізується. Ви будете відчувати себе набагато краще, і набагато сильніше. І лягати спати. Це завжди перед сном.

І ви повинні для себе навчитися: перед сном та зранку приймати душ. Бо зранку ви прокидаєтесь, ви побували в енергетиці астральній. Там вам можуть зустрічатися різні сутності, які можуть викликати у вас так званий кошмар. І після таких кошмарів бажано прийняти душ для того, щоб змити це все. Якщо вам наснилося щось дуже тяжке, ви обов’язково повинні піти в душ, змивати. І увечері, тому що за день всякі люди, всякий негатив може бути. Ви навіть будете відчувати себе набагато краще. Вода – це стихія, яка допомагає".

Жар вогню, за словами екстрасенса, також може "випалити" з душі все погане: "Можна просто посидіти біля каміну, подивитися на вогонь. Я хочу, щоб ви зауважили, якщо вам дуже подобається дивитися на вогонь, це знак того, що вогонь вас чистить. Тобто якщо вам дуже подобається, ви сіли і сконцентрувалися, і не можете відволіктися від вогню. Вогонь сам по собі має дуже сильну енергію. І можна звичайно це зробити зі свічкою, але найкраще, коли це вогонь ра**истського танку: ви сідаєте коло нього, і дивитеся, можете зефірки піджарити, і насолоджуватися життям".

Слідкуй за зоряним медіумом Максом Гордєєвим в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти