Який одяг старить жінку: 10 речей, що миттєво додають вік

6 липня 2023, 06:25оновлено 6 липня 2023, 19:11
Якщо хочете виглядати набагато молодшою, ніж ви є насправді, то ви просто зобов'язані знати, який колір одягу робить старшою. Але не тільки!
Який одяг старить жінку: 10 речей, що миттєво додають вік
Спыдниі максі - це одяг, що старить жінку / коллаж: Главред, фото: instagram/lyeve80

І в 30, і в 50 років одяг є невід'ємною частиною вашого образу, і часто по тому, як ви одягнені, можна навіть визначити ваш вік. Звичайно, тут спрацьовують стереотипи. Але так чи інакше, якщо ви вибираєте мішкуватий піджак або джинси застарілої моделі, то будьте готові до того, що візуально ви виглядаєте набагато старшими, ніж є насправді. Тому важливо розуміти, який одяг надає вік, щоб не потрапити в "модні пастки" і відчувати себе впевненою.

Якщо ви не з тих, хто відпускає все на самоплив, і не готові програвати сутичку віку, то до складання гардероба потрібно підходити з розумом. Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі нас старять і миттєво плюсують зайві 5-10 років. Наші прості підказки допоможуть вам не робити модні помилки, що працюють проти вас.

А якщо ви хочете знати, як впливає на візуальне сприйняття жінки колір волосся, читайте наш матеріал про це: Як пофарбувати волосся після 45 років, щоб улітку виглядати молодо та модно.

відео дня

Отже, який одяг старить жінку - 10 речей, що миттєво додають вік, тому їх потрібно всіляко уникати:

1. Безформні блейзери. Спроба за допомогою широкого блейзера замаскувати фігуру не принесе вам ніякої користі. Навпаки, великі безформні блейзери позбавляють вас можливості продемонструвати гарну фігуру, якщо ви над нею наполегливо працювали. Блейзер, який ідеально сидить, - це те, до чого потрібно прагнути, щоб виглядати молодшою.

Який одяг старить жінку: 10 речей, що миттєво додають вік
Безформні блейзери старять жінку / фото: instagram/camg37

2. Один і той же одяг щодня. Напевно, всі ми потрапляли в подібні пастки – прив'язувалися до якоїсь речі і день у день носили тільки її. Але цей шлях веде до втрати самооцінки, і потрібно намагатися якомога частіше міняти образ і намагатися оновлювати гардероб.

3. Відверті наряди. Які речі старять? Ті, що змушують нас виглядати так, ніби ми зациклені на молодшій версії себе і не можемо прийняти себе і свій справжній вік. Всі ваші зусилля повинні бути спрямовані на те, щоб знайти одяг, який підкреслює ваш смак і красиво доповнює ваш образ в цілому.

4. Total black. Якщо хочете виглядати молодшою, то ви просто зобов'язані знати, який колір одягу робить старшою. Скільки б не говорили, що чорні речі – роблять стрункою і дозволяють виглядати елегантно, але до всього цього вони ще дико старять. Ніхто не закликає вас відмовитися від чорного, але ви повинні намагатися розбавити його яскравими елементами.

5. Спідниці максі. Якщо ваша слабкість – занадто довгі спідниці, то ви однозначно виглядаєте старшою за свої роки. Незалежно від того, скільки вам років, у вас є повне право демонструвати свої ноги в барвистій спідниці.

Який одяг старить жінку: 10 речей, що миттєво додають вік
Спідниця максі старить жінку / фото: instagram/lyeve80

6. Розтягнуті джинси. Звичайно, вузькі джинси не завжди доречні, але мішкуваті вільні джинси можуть виявитися ще більшими "руйнівниками" вашої фігури. Ваша мета - знайти ідеальні джинси, в яких ви почуватимете себе комфортно.

7. Трикотаж. Одяг, що старить жінку, як правило, підкреслює кожен вигин і кожен недолік, який ви не хотіли б демонструвати оточенню. Тому всім тим, хто хоче виглядати молодшою, краще уникати трикотажних речей.

8. Блискучий одяг. Чим старшими ми стаємо, тим менше блиску має бути на нашому одязі. Річ у тім, що одяг з блискітками створює враження, що ви намагаєтеся "молодитися", і це працює проти вас.

9. Шовковий шарф. Усі ті, хто намагається виглядати молодо, повинні знати, що старить обличчя. А це може бути простий шалик, яким ви обв'язали шию, щоб начебто відвернути увагу від обличчя. Насправді все навпаки - так ви тільки підкреслюєте всі зморшки.

10. Великі принти. На жаль, великі принти - це те, що потрібно залишити молоді. Коли ви стаєте старшою, великі принти спотворюють фігуру, візуально додають зайві кілограми і роки.

Який одяг старить жінку: 10 речей, що миттєво додають вік
Великі принти вузіально старять / фото: instagram/maedchenflotte

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти