Які аксесуари актуальні для жінок 50 років: 10 речей, що вмить омолоджують

11 липня 2023, 06:29оновлено 11 липня 2023, 21:07
Які прикраси носять жінки в 50? Виразні сережки, адже вони вмить стають родзинкою образу. Але не тільки!
Які аксесуари актуальні для жінок 50 років: 10 речей, що вмить омолоджують
Які аксесуари актуальні після 50 років - підбірка з 10 речей / коллаж: Главред, фото: instagram/designsolutionsny, poshmirajewelry

Жінка в 50 років вже багато чого бачила, і є речі, які їй подобаються незалежно від того, що думають інші. Це чудово, коли є власне почуття стилю і ви одягаєтеся так, як хочете, адже звідси з'являється натхнення. При цьому величезне значення мають деталі – саме вони дозволяють розкрити образ, візуально омолодити його і підкреслити індивідуальність. Простіше кажучи, ви повинні знати, які аксесуари і які прикраси носити в 50 років, щоб виглядати ефектно, неповторно і молодо.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як одягатися після 50, щоб виглядати молодшою – наші підказки допоможуть вам не заблукати у величезному світі аксесуарів і підібрати те, що дозволить вам виглядати якнайкраще і почуватися на мільйон доларів. Ви можете взяти на озброєння наші модні поради для жінок після 50 років, або пройти повз них, але вони дійсно працюють і не розчарують.

А якщо ви бажаєте знати, як манікюр впливає на сприйняття жінки, тоді читайте наш матеріал: Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати.

відео дня

Отже, які аксесуари актуальні після 50 років - 10 речей, які стануть прикрасою образу і омолодять його:

1. Великі сонцезахисні окуляри. Такі ефектні окуляри не тільки вічні, але і на відміну від багатьох варіантів, вони виглядають стильно.

2. Яскраві сережки. Які прикраси носять жінки в 50? Виразні сережки, адже вони вмить стають родзинкою образу і здатні підняти стиль на новий рівень.

3. Класична чорна сумка. Жінка після 50 років повинна залишити в минулому безформні сумки і звернути увагу на містку лаконічну модель, яка підходить під все і виглядає солідно.

сумка
Жінка після 50 років повинна залишити в минулому безформні сумки / фото: instagram/vip_agent_best

4. Елегантний капелюх. Знайдіть час і підберіть собі гарний капелюх, який не тільки захищатиме від сонця, що вкрай важливо, але і доповнить ваш образ.

Які аксесуари актуальні для жінок 50 років: 10 речей, що вмить омолоджують
Жінка 50+ має підібрати собі гарний капелюх / фото: instagram/hatofcain

5. Тонкий шкіряний пасок. Якщо ви цікавитеся тим, які аксесуари актуальні для жінок 50 років, то зверніть увагу на пасок. Тонкий шкіряний пасок ніколи не вийде з моди, при цьому ви можете носити його як для того, щоб підтримати штани, так і для акценту на лінії талії.

6. Ефектні намиста. Красиве намисто, вдало підібране до сукні або блузки з джинсами, може миттєво змінити ваш образ до невпізнання. Більш того, ви будете виглядати свіжою і молодшою.

7. Якісний гаманець. Жінка 50 + повинна залишити в минулому гаманці на липучках. Ідеальне рішення для вас - вишуканий чорний шкіряний гаманець, наприклад, з тисненням під крокодила, в якому достатньо місця для карт, готівки і ключів.

Які аксесуари актуальні для жінок 50 років: 10 речей, що вмить омолоджують
Жінка 50 + повинна залишити в минулому гаманці на липучках / фото: instagram/vip_agent_best

8. Барвиста брошка. Що б хто не говорив, але брошки в моді. Ваша мета - знайти для себе незвичайну брошку, яка стане не тільки прикрасою одягу, але й надихатиме вас, і, можливо, стане вашою загадкою.

Які аксесуари актуальні для жінок 50 років: 10 речей, що вмить омолоджують
Барвиста брошка - знахідка для жінок після 50 / фото: іnstagram/serebroalmaz

9. Бейсболка. Як модно одягатися жінці в 50 років? Все просто - не варто відмовлятися від спортивних елементів одягу. Скажімо, хороша бейсболка дозволить вам "скинути" років 10 і стане порятунком в ті дні, коли ваша зачіска буде не в найкращому вигляді.

10. Шовковий шарф з малюнком. Вулична мода для жінок за 50 немислима без оригінального шовкового шалика, який може зробити образ елегантним і вишуканим. При цьому необов'язково носити його на шиї – ви можете пов'язати його на сумку і будете на висоті.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти