Які кольори приносять щастя і удачу знакам зодіаку

29 вересня 2022, 13:54
У кожного знака Зодіаку є один або кілька кольорів, які залучають щастя і удачу. Який підходить саме вам?
Колір щастя за знаком Зодіаку
Названо колір щастя для кожного знака зодіаку / Фото pixabay.com

Кожен знак зодіаку має талісман, тотемну тварину, камінь, що приносить удачу, а також - власний колір. Фахівці радять: якщо ви хочете, щоби день був вдалим або важлива зустріч пройшла добре - вдягніть одяг такого кольору, який відповідає вашому сузір'ю.

Який колір приносить удачу Овнам

Овни - представники вогняної стихії. Їхній колір - червоний і всі його відтінки. Він ідеально підходить як для одягу, так і для інтер'єру. Червоний колір для Овнів - ідеальний для того, щоби підкреслити такі риси характеру Овнів як сміливість, сила і рішучість.

Який колір приносить щастя Тельцям

Колір щастя для Тельців - спокійний синій. Їм також підійде рожевий. Щоб відчути умиротворення і впевненість, Тельцям варто поєднувати зелений з жовтим і білий з червоним.

Який колір приносить удачу Близнюкам

Найвдаліший колір для Близнюків - жовтий. Він енергійний, яскравий та символізує рух. Якщо Близнюки носитимуть одяг жовтого кольору, то зможуть стимулювати свої творчі сили і активність.

Також Близнюкам підходить зелений. Він зміцнює здоров'я, самоповагу і наполегливість.

Який колір приносить удачу Ракам

Спокійні відтінки сірого допоможуть Ракам контролювати свої емоції. Також представникам знака варто звернути увагу на яскравий помаранчевий. Цей яскравий та соковитий колір здатний зарядити Раків позитивною енергією і підняти їм настрій.

Який колір приносить удачу Левам

Колір щастя Левів - благородний золотий. Він дарує їм внутрішню силу, красу і удачу.

Щоб боротися з негативними емоціями, Левам варто вибрати білий колір. Він допоможе бути менш експресивними і різкими у висловлюваннях.

Який колір приносить удачу Дівам

Дівам підходить зелений і коричневий. Зокрема, зелений колір стимулює розум і є знаком процвітання. Він допоможе Дівам знайти нові таланти, стати успішнішими та сильнішими, як морально, так і фізично.

Шляхетний коричневий колір найкраще підходить цим представникам земної стихії, тому що асоціюється з раціональним мисленням, а також землею та її дарами.

Який колір приносить удачу Терезам

Блакитний, світло-зелений і колір морської хвилі допоможуть Терезам знайти гармонію. Ці кольори здатні направити думки Терезів в правильному напрямку.

До речі, саме блакитний є для Терезів основним кольором щастя. Він допоможе представникам знака знайти рівновагу і гармонію із собою.

Який колір приносить удачу Скорпіонам

Колір Скорпіона зодіаку - розкішний чорний, благородний пурпурний колір і всі темні відтінки червоного. Вони асоціюються з міццю і таємничістю.

Пурпурний відтінок обдарує людей, народжених під цим знаком зодіаку, позитивними емоціями. Темні відтінки червоного допоможуть також впоратися з негативом.

Який колір приносить щастя Стрільцям

Амбітним Стрільцям підійдуть всі відтінки фіолетового. Вони асоціюються з проявом влади і розкоші.

Непоганим поєднанням для Стрільців стане комбінація синього і червоного. Ці два кольори здаються повними протилежностями, тому вони ідеально характеризують представників цього зодіакального кола.

Який колір приносить удачу Козерогам

Козерогам, які люблять стабільність, підходить коричневий колір, він уособлює стійкість. Представникам даного знака Зодіаку в принципі підходять темні тони, оскільки вони асоціюються з властивою Козерогам стриманістю.

Білий, бежевий, ніжно-рожевий принесуть представникам знака умиротворення і душевний спокій. Козероги часом піддаються своїм емоціям, тому світлі тони допоможуть їм навчитися контролювати свій гнів.

Який колір приносить удачу Водоліям

Водоліям варто звернути увагу на світлі відтінки блакитного і зеленого. Ці кольори принесуть спокій, допоможуть знайти гармонію. Також вони відмінно допомагають стимулювати мислення.

Також представникам знака підійде сріблястий. Він обдарує Водоліїв душевним теплом.

Який колір приносить удачу Рибам

Рибам підходять всі лілові та фіолетові відтінки. Вони уособлюють здатність Риб проникати в почуття і емоції інших людей, їхні екстрасенсорні навички. Також Рибам підійде помаранчевий колір.

Якщо вибирати яскраві відтінки цих кольорів, то часом ці надто спокійні представники водної стихії зможуть стати більш емоційними. Насичені відтінки зроблять скромних Риб більш розкутими і менш сором'язливими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти