Які два продукти допомагають знизити високий рівень холестерину - відповідь кардіологів

14 грудня 2021, 02:22оновлено 1 січня 2022, 12:33
Крім того, кардіологи настійно радять людям змінити свій раціон харчування, почати вести більш активний спосіб життя і категорично відмовитися від куріння.
Холестерин
Які два продукти допомагають знизити високий рівень холестерину-відповідь кардіологів / ua. depositphotos.com

Холестерин необхідний людині для того, щоб бути здоровими, проте його надлишок може привести до серйозних наслідків для організму. Є як мінімум два продукти, прийом яких допоможе в зниженні підвищеного рівня холестерину, повідомляє портал "Медик Форум" з посиланням на експертів Американської кардіологічної асоціації.

Такими продуктами однозначно є риба, яка багата на корисні для серця омега-3 жирними кислотами. Вона підвищує рівень "хорошого" холестерину і знижує "поганий". Далі йде часник, в якому присутні вітаміни C і B6, марганець і селен.

Крім того, кардіологи настійно радять людям змінити свій раціон харчування, почати вести більш активний спосіб життя і категорично відмовитися від куріння − для того, щоб холестерин повернувся в норму.

відео дня

"Щоб знизити рівень холестерину, постарайтеся скоротити вживання жирної їжі, особливо їжі, що містить такий тип жирів, який називається насиченими жирами. Ви все ще можете їсти продукти, що містять більш здоровий тип жиру, званий ненасиченими", — заявили фахівці.

читайте такожВчені розповіли, що потрібно їсти для зниження холестерину в тілі

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти