Вчені знайшли помітну на руках нову ознаку небезпечного рівня холестерину

26 листопада 2021, 02:16
Високий рівень холестерину сильно збільшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, закупорюючи судини, нагадали вчені з США.
Холестерин
Вчені знайшли помітну на руках нову ознаку небезпечного рівня холестерину/ ua.depositphotos.com

Оніміння кистей і відчуття, що рукам постійно холодно, вказують на багаторазово підвищений рівень холестерину в крові. Про це повідомляє британська газета Daily Express з посиланням на експертів Американського коледжу хірургії стопи і гомілковостопного суглоба.

"Через високий вміст холестерину в крові судини в організмі звужуються або навіть закупорюються. Кров не надходить в повному обсязі. В результаті виникають відчуття поколювання. Надалі це може призвести до ураження периферичних артерій", — пояснили фахівці.

До інших ознак проблем з артеріями відносять болі в ногах і судоми. У тих, хто страждає від надлишку холестерину, також з'являються виразки на гомілках і ступнях. Може змінитися колір шкіри на пальцях ніг, уточнюють вчені.

відео дня

Високий рівень холестерину збільшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, закупорюючи судини. Залежно від частини тіла це, повідомляють вчені, може спровокувати інсульт або Серцевий Напад.

читайте такожНазваний корисний продукт, який позбавить від гіпертонії, холестерину і допоможе судинах

Нагадаємо, раніше дослідники встановили ефективність використання куркуми в усунення очних запалень і при цьому не знайшли ніяких ускладнень.

Група дослідників з Університетського коледжу Лондона довели, що освітлення червоного кольору може поліпшити зір (якщо воно погіршилося з віком).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти