Які харчові звички загрожують хворобами серця-відповідь вчених

9 жовтня 2021, 01:18
Всім, хто бажає схуднути, медики радять повністю зосередитися на "корисних жирах", які містяться у великій кількості в рибі, авокадо, горіхах.
Онкологія, дієта
Які харчові звички загрожують хворобами серця-відповідь вчених / УНІАН

Зловживання кето-дієтою може привести до хвороб серця. Про це заявив кардіолог і головний медичний кореспондент Univision Хуан Рівера (Juan Rivera), повідомляє портал Eat This! Eat That.

Він назвав кілька харчових звичок, що руйнують здоров'я серцево-судинної системи. Наприклад, неправильне тлумачення правил дієти призводить до зайвого споживання жирів, підвищення рівня холестерину.

"Що є фактором ризику серцево-судинних захворювань", - розкрив лікар. Він також рекомендував всім бажаючим схуднути зосередитися на "корисних жирах", які містяться в рибі, авокадо, горіхах.

відео дня

Любов до десертів — в тому числі морозива - "вбивці" здоров'я серця. Тому їсти морозиво потрібно тільки в особливих випадках, вважає фахівець, і обов'язково ділитися з кимось. Дієтолог Сабріна Ернандес (Sabrina Hernandez) просить не забувати з'їдати достатню кількість клітковини. Вона допомагає серцю, товстій кишці, знижує холестерин. Джерела клітковини-вівсянка, боби, яблука, цитрусові, цільнозернова пшениця, морква та інші продукти. Лікарі рекомендували ставитися до харчування серйозно і не їсти на ходу. Це і повинно позбавити від переїдання і сконцентрує на корисних продуктах.

Крім того, медики радять людям їсти філе лосося, лляне насіння, авокадо, фрукти, горіхи, які корисні для серця. Але навіть при дотриманні дієти з якісними і здоровими продуктами, не варто їсти багато. Надмірна кількість брокколі

читайте такожЯк вивести з організму сечову кислоту: ефективні народні засоби і дієта

Нагадаємо, раніше людям з підвищеним артеріальним тиском і слабкими судинами лікарі порадили уникати підйому важких гантель або гир.

Дієтолог проекту Natures Aid Дженні Логан назвала овоч, сік якого потрібно пити натщесерце проти високого тиску.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти