Яким 4 знакам зодіаку може дуже пощастити до Нового року

2 грудня 2022, 11:37
Щоб уникнути неприємностей в грудні та не втратити всі гроші, потрібно дотримуватися кількох простих правил.
Гороскоп
Гороскоп / pixabay.com

Грудень місяць стане для 4 знаків зодіаку нейтральним. Як каже астролог Влад Росс, якщо діяти правильно, то можна зловити удачу за хвіст.

За його прогнозом, для Тельця грудень-2022 обіцяє бути більш-менш рівним місяцем.

"Цей період може йому принести деякі труднощі та стреси, пов'язані з фінансами. Наприклад, повернувшись з дачі, Телець може виявити, що його квартира пограбована", - зазначив він.

Однак, особливо несприятливою для Тельця буде перша декада грудня.

"У перші десять днів не варто ризикувати грошима, так як ніякі ризики не будуть виправдані, і Телець з великою ймовірністю втратить щось цінне, наприклад, кільце або мобільний телефон. У лотерею Тельцю краще не грати, оскільки він все одно все програє", - додав Росс.

У грудні-2022 швидкі планети поступово переміщатимуться на знак Козерога, а це непоганий час для навчання Тельця, розширення кругозору, підвищення його кваліфікації та якості знань.

"Цього місяця Тельцю можуть вдаватися любовні далекі поїздки. Особливо гармонійно романтичні відносини будуть складатися з іноземцями. Це пов'язано з тим, що Венера увійде в знак Козерога, тобто в 9-ий від Тельця знак, а це будинок закордонних поїздок і подорожей. Так що грудень - прекрасний час для любовної еміграції також в цьому місяці представників знака чекає безліч важливих інсайтів, усвідомлень і повна зміна світогляду", - додав Росс.

Стреси грудня в першу чергу будуть відбиватися на здоров'ї Тельця, його енергії і внутрішніх ресурсах. Саме Тельці в цьому місяці ризикують підчепити коронавірус.

А ось фінансові теми можуть засмучувати Тельця, через що може виникнути занепад сил і втрата мотивації. Щоб зняти стрес, Тельцю важливо бути уважним до себе і своїх відчуттів. Організм сам підкаже, як Тельцю краще відпочити, коли докласти більше зусиль, в якому напрямку піти. Не варто проводити грудень в ізоляції, краще більше спілкуватися, дізнаватися нового, бувати на людях, наприклад, в бомбосховищі.

Не найкращий місяць для вирішення конфліктів

"Грудень-2022 у Близнюків буде пов'язаний з особистою активністю і відносинами з іншими людьми. Місяць буде більш-менш рівним. У грудні не всі дії Близнюків будуть зрозумілі іншими людьми і правильно інтерпретовані, тому в цьому місяці важливо розмовляти, пояснювати свою позицію, перебувати в спокійному стані, не нервувати, не лізти на рожен, щоб довести комусь свою правоту", - сказав астролог Главреду.

Це не найкращий місяць для вирішення спорів в суді і подачі позовів, оскільки суд буде програний, і юридично спірна ситуація вирішиться не на користь представників знака.

"Стреси в грудні-2022 можуть бути пов'язані з проявом егоїзму і небажанням приймати іншу картину світу. Варто відстежувати у себе прояви почуття нетерпимості і дратівливості по відношенню до чужої думки. У цьому місяці у Близнюків можуть зруйнуватися непотрібні їм відносини, навіть якщо вони не будуть спеціально домагатися цього", - йдеться в прогнозі.

Щоб мінімізувати депресивність і стрес, Близнюкам варто уникати імпульсивних дій і необдуманих вчинків. Якщо у них з'явиться бажання припинити будь-які відносини, варто взяти паузу, щоб пізніше не пошкодувати про це. Адже в цьому місяці легко можуть розпастися шлюби і любовні відносини Близнюків. Також Близнюкам можна порекомендувати менше спілкуватися з людьми в першій декаді грудня і захистити себе від тих персон, які викликають у них не дуже приємні емоції. Чим менше буде таких людей в житті представників знака, тим менше буде стресу.

Також в грудні Близнюкам сприятливо зайнятися своєю зовнішністю, змінити зачіску, виконати косметологічні процедури, зробити підтяжку обличчя. Також піде на користь відвідування басейну, сауни або масажного кабінету. Турбота про фізичне тіло і зовнішній вигляд буде допомагати Близнюкам вийти в більш комфортне для них стан і гармонізувати свій внутрішній світ.

Не варто братися за вирішення фінансових питань

"Скорпіони мають унікальну здатність виживати в найекстремальніших ситуаціях і на війні, і для них прийдешній непростий грудень-2022 буде більш-менш рівним. У цьому місяці у Скорпіона може бути не найприємніший настрій, так як за рік накопичився стрес, плюс під кінець року спливуть різні невирішені питання, з якими доведеться розбиратися в терміновому порядку. Може підвищитися рівень агресії і нервозності, через що можливі навіть бійки. Тому Скорпіону краще бути стриманіше і обережніше", заявив Влад Росс.

Оскільки багато буде дратувати і дратувати Скорпіона, це може позначитися і на фізичному здоров'ї представників знака – їх можуть просто побити.

"У першій декаді грудня Скорпіону не варто братися за вирішення фінансових питань, зокрема, давати і брати гроші в борг. Також не варто інвестувати - є ризик помилкових вкладень. Цей місяць непоганий для дрібних поїздок, навчання і налагодження відносин з близьким оточенням. Можливі цікаві знайомства романтичного властивості і просто зустрічі з приємними людьми", - зазначає астролог.

Щоб знизити стрес в грудні, Скорпіону слід скористатися можливістю змінювати обстановку. Не варто жити одноманітним життям, тому Скорпіон може сміливо їздити з одного міста в інший. Люди, з якими Скорпіон зустрінеться в цьому місяці, можуть залишити про себе дуже хороші спогади. Головне - контролювати свої емоції, не допускати перекосів і знімати стрес відомим способом, не йдучи при цьому в запій. Адже якраз в цьому місяці Скорпіон може спитися.

Також грудень-2022 стане найкращим часом для покупки автомобіля Скорпіоном, особливо якщо це не новий автомобіль з салону, а старий. Скорпіон може знайти свого "коня".

Не розумітимуть і конфліктуватимуть

"Для риб грудень-2022 буде середнім місяцем. У цей період відбуватиметься багато подій, безпосередньо пов'язаних з їхньою родиною та домом. У грудні можуть спливти різні ситуації і проблеми, які потрібно буде вирішувати в терміновому порядку. Не варто ховати голову в пісок і відкладати важливі справи – краще вирішити все тут і зараз, навіть якщо це буде зробити важко", - додав Росс.

Оскільки до 20 грудня Юпітер, планета щастя і успіху, все ще буде перебувати в Рибах, ця частина місяця буде благополучною, а ось після 20-го числа удача може покинути представників знака.

Стреси у риб можуть виникати через відносини з близькими і родичами. Риби не будуть їх розуміти і будуть конфліктувати. Складно буде знайти спільні рішення, щоб знизити напруження. Варто направити енергію в інше русло, наприклад, почати займатися спортом або бігати, зробити фізичну роботу або генеральне прибирання, почати ремонт або переставити меблі.

У цей період варто більше спілкуватися з друзями і однодумцями, вступати в спільноти і ставати частиною нового колективу, займатися творчістю або цікавими інтелектуальними справами.

"Щоб знизити стрес, Рибам в грудні слід направляти енергію на перебудову старого, але не варто робити що-небудь нове. Якщо в родині риб склалася напружена обстановка, їм варто звернутися до минулого і спробувати зрозуміти, в який момент щось пішло не так, і почати розплутувати клубок з самого початку. Стресу буде менше, якщо Риби будуть дивитися на ситуацію ширше, вийдуть за рамки звичних реакцій, подумають про близьких і про те, чого вони хочуть насправді. Завжди можна це обговорити без стресу і конфліктів", - сказав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти