Які популярні ласощі корисні для серця і судин - відповідь дієтолога

28 жовтня 2021, 04:02оновлено 28 жовтня 2021, 11:12
Як каже нутриціолог і дієтолог Надія Цапкіна, одні популярні ласощі корисні для серця і судин - але тільки якщо їх готувати в домашніх умовах.
Попкорн
Які популярні ласощі корисні для серця і судин - відповідь дієтолога / УНІАН

Приготований в домашній умовах, без додавання цукру і ароматизаторів попкорн - їжа, яка сприяє поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, а також стану шкіри. Про це в коментарі РИА Новости заявила Нутриціолог і дієтолог Надія Цапкіна.

"Повітряна кукурудза, з якої готують попкорн, містить вітаміни групи В, залізо, цинк, мідь, калій, магній, фосфор, марганець і поліфенольні антиоксиданти. Всі ці елементи допомагають знижувати ризик серцево-судинних захворювань і виникнення проблем з травленням", - зазначила фахівець.

При цьому вона додала, що солодкий і приготований на маслі попкорн різко підвищує рівень холестерину. Одне маленьке відерце містить приблизно 600 кілокалорій.

відео дня

"І це вже не нешкідливий перекус, а справжня бомба, яка призводить до набору ваги і, як наслідок, різних захворювань", — попередила Цапкіна.

читайте такожЕректильна дисфункція: названа їжа, здатна допомогти перемогти неприємний стан

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, що хорошою комбінацією продуктів для підвищення імунітету організму є суміш лимона і імбиру.

До того медики стверджували, що риба лосось – потенційний розсадник китайського коронавірусу COVID-19. Інфекція в її м'ясі може бути життєздатною більше восьми днів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти