Який продукт підходить людям зі слабким серцем - порада експерта

7 листопада 2021, 02:04
Сімейний фахівець-нутриціолог Катерина Маркова конкретно каже, що чітко визначений овоч також категорично збагачує людський організм клітковиною.
Овочі
Який продукт підходить людям зі слабким серцем - порада експерта / Moscow-Live / flickr.com

Включення болгарського перцю у раціон добре впливає на людей, які схильні до серцево-судинних захворювань. Про це заявила в коментарі РИА Новости сімейний фахівець-нутриціолог Катерина Маркова.

"Болгарський перець є джерелом таких вітамінів і мінералів, як А, Е, В2, В5, В9, РР, цинк, залізо, калій. І, звичайно ж, прекрасним джерелом вітаміну С. але тут варто мати на увазі, що для того, щоб зберегти вітамін С, необхідно їсти фрукти і овочі цільними. Нарізати допускається безпосередньо перед подачею на стіл і керамічним ножем", - розповіла вона.

Маркова додала, що болгарський перець також збагачує організм клітковиною. Найбільше її міститься саме в червоному перці - 2,1 грама на 100 грамів.

відео дня

"Найбільш сприятливий ефект додавання болгарського перцю в раціон буде спостерігатися у людей зі схильністю до серцево-судинних захворювань. Завдяки вмісту вітаміну Р і вітаміну С стінки судин будуть більш еластичними", - зазначила вона.

читайте такожЯк пов'язані перець і здоров'я кишечника з серцем - відповідь експерта

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, що хорошою комбінацією продуктів для підвищення імунітету організму є суміш лимона і імбиру.

До того медики стверджували, що риба лосось – потенційний розсадник китайського коронавірусу COVID-19. Інфекція в її м'ясі може бути життєздатною більше восьми днів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти