Капітуляція РФ і звільнення Криму: астролог розповів про наслідки отримання ATACMS Україною

6 листопада 2023, 07:50
Якщо Росія не виведе з Херсонської та Запорізької областей свої війська, Україна отримає сотні ATACMS і Taurus, прогнозує астролог Влад Росс.
Астролог Влад Росс передбачив капітуляцію Росії
Україна отримає сотні ATACMS, прогнозує астролог Влад Росс / Главред

Надання Україні ракет ATACMS і перше успішне їх застосування по військових об'єктах РФ під Бердянськом і Луганськом було аргументом, щоб змусити Путіна стати поступливішим, а переговори для Росії закінчаться її капітуляцією. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Перш за все, астролог запевнив, що ATACMS не відправлять Кримський міст на дно морське, проте це не означає, що міст у безпеці.

"У той самий момент, коли Німеччина надасть Україні Taurus, ми одразу розіб'ємо в друзки Кримський міст. Taurus легко проб'є залізобетонну конструкцію мосту, на відміну від ATACMS. ATACMS на це нездатні, тому чекаємо німців. Не відмовляюся від своїх колишніх прогнозів: щойно в України з'являться Taurus, Кримського моста не стане", – зазначив Влад Росс.

Отримання Україною ATACMS, на думку астролога, повинно було посадити Путіна за стіл переговорів на вигідних для України умовах, інакше, якщо Росія не буде готова домовлятися, і американські ATACMS, і німецькі Taurus підуть до нашої країни сотнями.

"Після смерті Путіна нам нададуть і Taurus, і ATACMS. Зараз поки що американці своєю дипломатичною грою хочуть вивести Путіна на переговори, і от Путін уже запросив їх на млинці – мовляв, не давайте Україні більше ATACMS, згоден на переговори. А переговори означатимуть капітуляцію Російської Федерації. Якщо Росія не виведе з Херсонської та Запорізької областей свої війська, то нам нададуть не 20 ATACMS, а 100, а потім і 200, а потім і 500. І тоді не залишиться жодного аеродрому, жодної бази, жодного складу зі зброєю РФ на окупованій території, в тому числі у Криму, все буде розбомблено і знищено", – розповів Влад Росс.

Все це, за словами астролога, матиме для Москви сумні наслідки.

"Це буде повна катастрофа – програна Росією війна", – уточнив Влад Росс.

Дивіться відео, в якому астролог Влад Росс передбачив капітуляцію Росії:

Також астролог зазначив, що будь-хто, хто буде після Путіна при владі в Росії, піде на перемир'я та одразу зробить "жест доброї волі", тобто залишить Херсонську і Запорізьку області.

"А далі будуть вестися переговори щодо Донецької і Луганської областей, а потім і щодо Криму. Зрештою, всі території повернуться під контроль України. Крим стане Кримськотатарською автономною республікою у складі України, Донецька і Луганська області теж повернуться, і "Шахтар", який нещодавно грав з Барселоною, прийматиме Барселону на Донбас-Арені", – прогнозує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, яких успіхів ЗСУ можна чекати в найближчі місяці, чому до Чонгара їм не доведеться прориватися з боєм, а також де можливі нові " жести доброї волі" окупаційних військ Російської Федерації. Крім того, Влад Росс спрогнозував перебіг війни в Ізраїлі та розповів, чи загрожує нова світова війна людству.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти