Кардинальні зміни та відродження з попелу: гороскоп для України на 20 березня

18 березня 2022, 17:56оновлено 18 березня 2022, 20:26
Весняне рівнодення 20 березня 2022 року стане особливим днем для України. Розмови на високому рівні витіснять всю злість, войовничість і ненависть Росії.
Україна, Прапор
20 березня принесе Україні кардинальні зміни й трансформацію, свідчить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Весняне рівнодення 2022 настане 20 березня о 17:35 за київським часом. В цей час сонце перетне екватор і опиниться в Північній півкулі замість Південної. Цього дня ми чекаємо щороку, оскільки день зрівняється з ніччю і, за повір'ями, саме з цього моменту припиняються заморозки і приходить тепло. Цього року є ще один привід з нетерпінням чекати на весняне рівнодення, адже 20 березня принесе Україні кардинальні зміни і трансформацію. Як прогнозує астролог Марина Скаді, відбудеться відродження після попелу, на який російські загарбники перетворили українські міста.

Місяць в гороскопі України перебуває у Водолії, а транзитний Місяць на момент переходу Сонця в Овен перебуватиме в 30 градусі знака Зодіаку Терези.

"Терези мають особливе символічне значення для нашої Батьківщини під час бойових дій. Цей знак допоможе нам знайти рішення навіть для найскладніших питань дипломатичним шляхом", - розповіла астролог в коментарі ICTV.

відео дня

За словами Скаді, розмови на найвищому рівні витіснять всю злість, войовничість і ненависть Росії.

"Місяць в останньому градусі сферичної дуги передуватиме завершенню соціальних конфліктів. Тому Україні слід скористатися рівноденням для знаходження компромісу і зниження напруги", - порадила фахівець.

Скаді прогнозує, що дні після 20 березня стануть вирішальними у війні Росії проти України.

"Рівнодення неабияк посилить бажання громадян захищати свою націю і знайти мир і свободу, а увага всього світу буде прикута до подій в Україні. Дуже скоро ми зможемо зайняти почесне місце в рейтингу найсильніших держав", - сказала асторолог.

читайте такожКоли і як закінчиться війна в Україні та що зробити для перемоги: гороскоп на березень-квітень 2022

Як повідомляв Главред, війна в Україні 2022 може завершитися завдяки переговорам. Про це свідчить гороскоп для України, який склала астролог Лариса Гресь.

За її прогнозом, приблизно 22-23 березня, можуть бути сильні та жорсткі провокації, нещадні бої. А 9 квітня цей жах може повторитися.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти