Війна в Україні проти російських окупантів: астролог назвала поворотну дату

18 березня 2022, 09:03
Вторгнення Росії в Україну відбулося під час спадного Місяця. У такі періоди немає сил завершити розпочате, тому гостра фаза не буде довгою, говорить гороскоп.

війна
Приблизно 22-23 березня і 9 квітня можуть бути сильні та жорсткі провокації, свідчить гороскоп для України / Фото Reuters

Війна в Україні 2022 може завершитися завдяки переговорам. Про це свідчить гороскоп для України, який склала астролог Лариса Гресь.

За її словами, вторгнення Росії в Україну відбулося під час спадного Місяця. Як правило, в такі періоди немає сил завершити розпочате, тому є надія, що сама гостра фаза не буде тривалою, передає Телеграф.

відео дня

Водночас перші переговори Росії та України почалися на молодик в знаку Риби - прихованому і хитрому. Астролог не виключає, що багато інформації залишилося "за кадром".

"Але лише переговори здатні зупинити весь цей жах і безумство. Раз від разу вони ставатимуть предметнішими (...) Після 20 березня можна сподіватися, що весь переговорний процес піде від невизначеності та прийме більш-менш конкретні обриси", - розповіла Гресь.

Коли чекати нових жорстоких боїв в Україні

Якщо ж переговори не дадуть результату, то приблизно 22-23 березня, можуть бути сильні та жорсткі провокації, нещадні бої. А 9 квітня цей жах може повторитися, каже астролог.

Коли настане переломний момент у війні в Україні

30 квітня 2022 року відбудеться сонячне затемнення. Воно може погіршити кризу в РФ і дати шанс на закінчення руйнівної фази війни Росії проти України.

"У карті України дане затемнення пройде в домі сусідньої держави, а в карті Росії — в домі криз, що дає підставу сподіватися на кризову ситуацію всередині РФ, конфлікт всередині країни, а також на конфлікт всередині влади. Дуже навіть схоже, що кінець березня, перша половина квітня може бути відправною точкою, для завершення руйнівної частини військового конфлікту", - вважає Гресь.

Астролог прогнозує, що в останніх числах березня відбуватимуться парадоксальні ситуації, які буде важко укласти в логічний ланцюжок. Виходитимуть ці події з РФ.

Чи збереже Україна свої території

З 12-14 травня почнуться зміни в політиці України. Ми можемо побачити якусь нетиповість в діях наших політиків. При цьому натальна карта України говорить про те, що відбудуться суттєві трансформації.

"Ще в 2014 році я писала, що Україна не збереже свої території. Але від обраного курсу нашого уряду залежатиме, чи залишиться Україна в рамках тієї території, яку ми маємо зараз, чи ні", - зазначила Гресь.

Фахівець додала, що з точки зору астрології, до якого б результату ми не підійшли в квітні місяці – конфлікт не буде вичерпано.

"Процес визначення буде довгий, дане питання буде вирішуватися весь березень, заново доведеться підходити до цієї теми влітку, в липні-серпні, і тільки до середини грудня стане зрозуміло, що ми маємо", — резюмувала астролог.

читайте такожКоли і як закінчиться війна в Україні та що зробити для перемоги: гороскоп на березень-квітень 2022

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Астролог Ганна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як розвиватимуться події найближчим часом.

За словами астролога, бойові дії можливі на початку квітня, а потім на Україну чекають кардинальні зміни в кращу сторону.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти