Кардіолог розповів, чому шкідливі для тіла свіжовичавлені соки

7 вересня 2021, 04:59
Фахівець підкреслив, що при вживанні цільних фруктів в організм потрапляють корисні речовини і мікроелементи. А при вживанні соку такого не відбувається.
Соку
Кардіолог розповів, чому шкідливі для тіла свіжовичавлені соки / myfitness.pl

Свіжовичавлений сік не приносить користі організму. Про це заявив відомий лікар-кардіолог і телеведучий Олександр Мясников.

Фахівець підкреслив, що при вживанні цільних фруктів в організм потрапляють корисні речовини і мікроелементи, формується правильний харчова грудка, а ось при вживанні соку такого не відбувається. Денною нормою фруктів і овочів телеведучий назвав 0,5 кілограма.

"Клітковина-дозатор, яка (як шприц в потрібному місці) дає організму корисні продукти. Який там харчова грудка [в соку ‒ Главред]? Все впало в шлунок, змінивши кислотність, і моментально всмокталося. І користі від цього особливої немає, тому що немає головного – дозатора", — заявив Мясников.

відео дня

Кардіолог зазначив, що іноді сік, наприклад, капустяний, викликає болі в шлунку, і застеріг від вживання продуктів, що пройшли обробку, оскільки вони позбавляються корисних властивостей і до них додають шкідливі жири, сіль, цукор.

читайте такожКраще і натуральний засіб від запору: названі три соку

Нагадаємо, раніше вчені знайшли незвичайний зв'язок між кавою, чаєм і діабетом.

Лікар-онколог розповіла, кому не можна пити молоко і кефір.

Експерт розповіла, що бадьорить тіло краще кави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти