Коли і як закінчиться війна в Україні та що зробити для перемоги: гороскоп на березень-квітень 2022

12 березня 2022, 10:41
Ще один болючий період для України може бути наприкінці березня. На початку квітня астролог прогнозує припинення яскраво виражених військових дій.
Україна, Прапор України
Щоби перемогти у війні, потрібно терпіти і боротися навіть тоді, коли здається, що вже зовсім немає сил / ua.depositphotos.com

Психотерапевт і астропсихолог Валерія Мамічева розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022.

Важка ситуація в Україні, пов'язана з вторгненням Росії, може потроху піти на спад після 12 березня. Не виключені переговори, можливе врегулювання ситуації та спроби привести все до сприятливого результату, пише журнал Elle.

Наприкінці березня може початися ще один болючий для України період, але триватиме він недовго.

відео дня

"Ще один болючий, але недовгий період може бути наприкінці березня, оскільки з'являється важкий аспект Марса і Сатурна — це завжди конфронтація, локальні конфлікти і сварки. Період не буде дуже важким, оскільки мова йде про транзитний Марс", - йдеться у повідомленні.

Є висока ймовірність того, що жителі України, які залишили країну, почнуть повертатися в кінці квітня-травні. За словами астролога, саме в цей час основна маса планет залишить знак зодіаку Риби і потік біженців припиниться.

Гороскоп для України на квітень 2022

На початку квітня астролог прогнозує припинення яскраво виражених військових дій.

"В астрології України також є важливий момент - це проходження транзиту Сатурна по Місяцю, який триває вже три роки. На жаль, це завжди важкі часи. Цей транзит закінчиться 30 квітня цього року, після чого ми можемо очікувати поступовий період відновлення впродовж ще приблизно такого ж часу", - свідчить гороскоп 2022.

Що може зупинити війну в Україні?

Мамічева зазначила, що потрібно звернути увагу на найближче затемнення 30 квітня і знак зодіаку Телець, в якому воно трапиться.

"Це можна трактувати як те, що у агресора на війну просто закінчаться гроші, ресурси", - сказала астролог.

Щоби прискорити перемогу над Росією, з астрологічної точки зору потрібно "зміцнювати свого Сатурна" - планету дисципліни, сили і жорсткості.

"Це та сила, яка змушує терпіти і перемагати навіть тоді, коли здається, що вже зовсім немає сил; та планета, яка не дозволяє кинути свою Батьківщину, навіть якщо страшно. Кожен з нас повинен зараз максимально розвинути і посилити свого Сатурна", - резюмувала фахівець.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти