Коли і куди варто поїхати, а куди-не варто: гороскоп подорожей на лютий від Влада Росса

31 січня 2023, 17:45
Як каже астролог Влад Росс, для подорожей часовий проміжок між 21 і 23 лютого 2023 року – найбільш травмонебезпечний і катастрофічний.
Росс, подорожі
Гороскоп подорожей на лютий від Влада Росса / https://ua.depositphotos.com і УНІАН

У третьому місяці зими для поїздок за кордон умови складуться набагато більш комфортні, ніж у другому. Про це в коментарі Главреду заявив відомий астролог Влад Росс.

"Для поїздок у лютому складуться набагато комфортніші умови, ніж у січні. Тому якщо ви планували подорож, і у вас є можливість виїхати за кордон, можна сміливо вирушати в дорогу. Сприятливо відвідування островів: Балі, Маврикій, Сейшели або Мальдіви. 11 лютого Меркурій буде досить слабким, тому в цей день Вирушати в дорогу не варто. У цей день можливі несподівані неприємні ситуації в дорозі. А хто полетить на літаку 11 лютого, може не долетіти. 22 лютого Меркурій буде в напруженому аспекті з ураном, тому 21-23 лютого – найбільш травмонебезпечний і катастрофічний період", − сказав він.

Крім того, Росс склав детальний список дат, поїздки в які будуть дуже сприятливими.

Сприятливі дні:

  • для поїздок на море, океан, тобто до водойми - 2-4, 14, 19-20 лютого;
  • для поїздок в санаторій- 2-4, 14 лютого;
  • для поїздок в гори - 16-17 лютого;
  • для близьких подорожей, в село або на дачу - 1, 27-28 лютого;
  • для походів в театри, на атракціони та екскурсії по містах - 4-6, 9-11, 24-26 лютого;
  • для поїздок на тренінги та семінари – 6, 9-10, 14-15, 17-19, 22 лютого;
  • для ділових поїздок у фінансових справах - 7-9, 16-17 лютого.

А ось найнесприятливіші дні для поїздок, за версією Росса, − 5, 12, 13, 21 лютого.

Нагадаємо, раніше політичний аналітик Олександр Кочетков зазначав, що країна-агресор Росія до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого може влаштувати одну з наймасовіших атак по території України ракетами і дронами. Крім цього, російські окупанти спробують піти в масовий наступ і імітувати наступ з Білорусі.

Аналітики Американського Інституту вивчення війни (ISW) назвали два можливих напрямки, з яких окупанти можуть піти в новий масштабний наступ. Зазначається, що такий наступ ймовірно відбуватиметься в Луганській області або в районі Вугледара Донецької області.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал- ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти