Коли - накопичувати, а коли - витрачати: названі самі грошові дні березня 2022 за місячним календарем

12 лютого 2022, 18:07
Великі покупки, вигідні інвестиції та грошові потоки - найвдаліші дні березня.
місячний календар Березень 2022
Місячний календар на березень 2022-грошові дні / depositphotos.com/

Фази Місяця мають вплив на кожну сферу людської діяльності. Не обходить стороною і фінансові питання. У певні дні циклу можна примножити стан або зазнати збитків. Місячний грошовий календар на березень 2022 допоможе розібратися з найбільш вдалими днями для вирішення грошових питань.

Про те, в які дні циклу можна починати масштабні проекти і втілювати задумане, а в які може підстерігати великі неприємності, читайте в матеріалі: Місячний календар на березень 2022: кращі і найнебезпечніші дні місяця.

Фази Місяця в березні 2022

Фази місячного циклу можуть мати істотний вплив на грошові потоки. Грамотно розпланувавши витрати, можна уникнути збитків і заощадити.

  • Фаза спадного Місяця – 1 березня і з 19 по 31 березня - у цей час дуже складно зробити накопичення. Гроші витікають, як пісок крізь пальці. У цей період найімовірніше поява боргів, проте спадний Місяць не найкращий час, щоб пов'язувати себе кредитними позиками і позичати гроші.
  • Зростаючий Місяць - 3-17 березня - у цей період можна звертатися в банківські установи і брати кредити.
  • Молодик - 2 березня - у цей день варто утриматися від великих придбань і витрат. Проявіть обачність і здійснюйте тільки найнеобхідніші покупки.
  • Повня - 18 березня - підвищується ймовірність імпульсивних покупок і великих збитків. Необхідно бути гранично уважними.

Грошові дні в березні 2022

Найсприятливіші дні для проведення фінансових операцій у березні 2022: 15, 22, 23, 26, 29, 30 числа.

15 березня 2022 - один з найбільш вдалих днів місяця, як для здійснення великих покупок, так і для інвестицій. Особливо успішними будуть довготривалі проекти.

26 березня 2022 - у цей день підвищується ймовірність виграшу великої суми. Ви можете зірвати великий куш! Угоди, укладені в цей день, принесуть прибуток, а покупки будуть довго радувати.

30 березня 2022 - у цей день можна здійснювати покупки, про які ви вже давно думали, але ніяк не наважувалися. Навіть витрати під впливом емоцій підуть на користь настрою і не вдарять по гаманцю.

Несприятливі дні в березні 2022

У першій половині місяця необхідно бути обережними з розтратами. Краще не здійснювати необов'язкових покупок, так бюджет буде залишатися в цілості.

  • 1 березня 2022 - відкладіть вирішення всіх питань, пов'язаних з фінансами. Вкрай невдалий день, які може принести збитки, особливо якщо ви будете проявляти зайву активність.
  • 4 березня 2022 - найбільш несприятливий день місяця для будь-яких грошових операцій. Будьте гранично обережні.
  • 13 березня 2022 - варто скасувати будь-які великі покупки і утриматися взагалі від будь-яких витрат.
  • 31 березня 2022 - найнебезпечніший день місяця у всіх сферах. Не варто брати в борг і позичати гроші, а також не ручатися за чужі гроші, навіть мізерну суму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти