Коли помре Путін - пророцтво Нострадамуса

22 березня 2022, 13:24
Катрени Нострадамуса свідчать, що смерть наздожене Володимира Путіна в 2022 році.
Путін, гороскоп, Нострадамус
Нострадамус передбачав, як і коли помре Путін / Фото Reuters, ua.depositphotos.com

Російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав криваву війну в Україні, став об'єктом ненависті не лише наших земляків, а й багатьох людей по всьому світу. Астрологи, тарологи, екстрасенси задаються останнім часом двома запитаннями - коли закінчиться війна в Україні 2022 і коли помре Путін. Передбачення про смерть господаря Кремля робив і фармацевт і алхімік Нострадамус.

Болгарське видання Факти ще в жовтні 2021 року писало, коли помре президент Росії. У статті сказано, що, згідно з катренами Нострадамуса, смерть наздожене Путіна в 2022 році - в ніч, коли він буде плисти в штормовому морі, його вб'є удар блискавки.

Кажуть, що Путін пережив щонайменше п'ять замахів.

відео дня

Ще одне з найстрашніших трактувань віршів Нострадамуса - пророцтво про ядерний вибух. Нібито вибухне ядерна бомба і викличе зміну клімату, a також зміну положення Землі. Планета пробуде три дні в темряві перед тим, як настане мир.

Довідка. Нострадмус (Мишль де Нтрдам) — французький фармацевт і алхімік, знаменитий своїми пророцтвами.

Перу Нострадамуса належать щорічні альманахи, що видавалися з 1550 року до самої смерті. Кожен з альманахів містив один загальний катрен на рік, 12 катренів по місяцях року та велику частину з передбаченнями у прозі. Саме альманахи принесли Нострадамусу славу за життя.

Також існує низка рукописів, авторство яких достовірно не встановлено, але іноді приписується Нострадамусу.

Багато пророцтв Нострадамуса, такі як прихід до влади Адольфа Гітлера і Друга світова війна, виявилися правдою.Загалом він написав 6338 пророцтв, багато з яких уже здійснилися. Його прогнози охоплюють період до 3797 року.

Наукових доказів правдивості пророцтв Нострадамуса немає. Кожен екстрасенс зазвичай трактує його вірші по-своєму.

читайте такожБомбардування, проблеми зі світлом і водою, висадка десанту в тилу - гороскоп для України на сьогодні

Як повідомляв Главред, раніше таролог-нумеролог Владислав Грицай розповів, що президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти