Коли закінчиться війна в Україні: астролог назвала терміни поразки армії Путіна

20 березня 2022, 13:45
Експерт назвала переломний момент в україно-російській війні.
війна, бомба
Астролог назвала терміни поразки армії Путіна / Reuters

Вторгнення Росії на територію України триває вже майже місяць. Астролог Капустянка спрогнозувала можливий розвиток подій під час російсько-української війни.

Поки йде активний період у боротьбі українських захисників з нацистськими окупантами, оскільки між Марсом (планета війни і агресії) і Ураном (планетою бунту і незалежності) утворюється напружений аспект, написала вона на своїй сторінці в Instagram.

Однак, як тільки Марс перейде в з'єднання з Сатурном - планетою влади – стратегій, структури і обмежень – ситуація зміниться на краще.

відео дня

"Їх сходження і розставання триватиме до середини квітня. При кращому варіанті це буде обмеження агресії, купірування військових подій за допомогою продуманих стратегічних дій", - пише астролог.

читайте такожВійна в Україні проти російських окупантів: астролог назвала поворотну датуЄ ймовірність силових заходів в самій РФ, тому що з'єднання вищезгаданих планет буде відбуватися в знаку Водолія, а в астрології вважається, що країна-агресор Росія символізує саме цей знак.

"У другій половині квітня, якщо зірки і я разом з ними не помиляємося, має вже стати набагато краще або зовсім припинитися військові дії", - обнадіює експертка.

Як повідомляв Главред, раніше астролог Анна Федоренко розповіла, коли закінчиться війна в Україні 2022 і як будуть розвиватися події найближчим часом.

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає господаря Кремля і покінчить він життя самогубством.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти