Коли жорсткі бої затихнуть: названо період, який вплине на хід війни в Україні

16 червня 2022, 22:37
До кінця липня може відбутися стагнація і навіть заморожування військових дій.
гороскоп для України
Гороскоп для України / ua.depositphotos.com, pixabay

Астропсихолог Лариса Гресь каже, що в серпні 2022 року положення планет вказує на можливе затишшя в ході війни, яку розв'язала Росія в Україні.

За прогнозом астролога, скоріше це віщує зміну формату дій, які будуть актуальні і в наступному році, а не конкретну розв'язку подій. А ось успіху від переговорного процесу в найближчому майбутньому чекати не варто, але все ж влітку можуть відбутися деякі зміни.

"З точки зору астрології, в переговорному процесі немає ніякого сенсу. У цей період переговори не принесуть вирішення ситуації, пов'язаної з військовими діями, не принесуть миру", - уточнює Гресь, передає Телеграф.

Разом з тим, астролог каже, що ослаблення фінансово-економічних показників у всьому світі в цьому місяці позначиться на ситуації і в липні.

За даними прогнозу, очікується зміна позицій НАТО і Євросоюзу до подій. Гресь зазначає, що до кінця липня може відбутися стагнація і навіть заморожування військових дій.

Гороскоп для України

Експерт заявила, що найближчі події будуть розвиватися на користь України.

За словами астролога, якесь затишшя очікується в кінці літа. Але його, судячи з прогнозу Гресь, важко охарактеризувати як успіх для України.

"У серпні може спостерігатися затишшя. Але дуже схоже, що це не те затишшя, яке ми так чекаємо, це зміна формату дій, які будуть актуальні і в 2023 році", — йдеться в прогнозі.

"Зараз ми проходимо період системної кризи, а його ключовий момент настане в жовтні-листопаді нинішнього року. Восени відбудеться розпад квадрата Сатурн-Уран, що вказує на ймовірність завершення союзів, блоків або ж фінансових і політичних систем", - додала вона.

читайте такожОкупанти підуть на штурм: коли чекати різкого загострення у війні з Росією-гороскоп для України

Коли закінчиться війна в Україні

Астролог Влад Росс зазначає, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, який порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти