Кому найкраще не їсти фініки - коментар експерта

31 грудня 2021, 01:47
Нутриціолог Олена Степанова особливо зазначила, що під час покупки важливо звертати увагу на зовнішній вигляд (фініки не повинні блищати) і додатковий склад.
Фінік
Кому найкраще не їсти фініки - коментар експерта/ ua.depositphotos.com/

Є люди, яким необхідно мінімізувати або взагалі виключити вживання фініків. Про це в коментарі порталу РИА Новости розповів відомий фахівець-Нутриціолог Олена Степанова.

"У фініків високий глікімічний Індекс. Людям з інсулінорезистентністю і цукровим діабетом важливо їх мінімізувати. Якщо у вас є здуття, метеоризм, то теж не варто зловживати цим продуктом, — зазначила Нутриціолог.

Степанова зазначила, що під час покупки важливо звертати увагу на зовнішній вигляд (фініки не повинні блищати) і склад, в якому немає "додаткової глюкози і діоксиду сірки".

відео дня

читайте такожДоступні сезонні овочі та фрукти, які обов'язково повинні бути у вашому холодильнику взимку

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вчені з'ясували, чим саме небезпечно для здоров'я самотність. Всього в дослідження міжнародної групи вчених брали участь 470 тисяч чоловік.

До того медики стверджували, що дозоване вживання спиртних напоїв покращує метаболізм глюкози і жирів, а також знижує рівень інсуліну.

До того вчені відповіли на питання, чи можна їсти ввечері під час дієти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти