Коли Україна переможе та закінчиться війна – астролог назвала дату

5 травня 2022, 10:50оновлено 5 травня 2022, 11:50
Війна не буде затяжною, а Україна була і буде незалежною, свідчить гороскоп 2022. На Росію ж чекає зміна влади, заворушення та бойові дії на її території.
гороскоп, гороскоп для України
Гороскоп для України свидчить про перемогу нашої країни у війні / Фото Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала гороскоп для України на найближчі два тижні - якраз в цей час триватиме коридор затемнень 2022.

Коридор затемнень - це період між сонячним затемненням 30 квітня і місячним затемненням 16 травня.

"Там буде затемнення в гороскопі України в точці досягнень, цілей, репутації. Там буде місячне затемнення 16 травня. Воно може показувати перемогу над агресором", - розповіла Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

відео дня

"Репутація в України зараз: весь світ аплодує і захоплюється. Так об'єднатися, так зібратися, так протистояти ворогові й захищати свою Батьківщину – це залишиться в підручниках, в історії. Я вірю в перемогу, я не сумніваюся", - сказала астролог.

При цьому фахівець попередила, що затемнення іноді програються не день в день, тобто не точно 16 травня.

"Вони можуть програватися і трохи раніше, і трохи пізніше. Навіть на місяць раніше або на місяць пізніше. Але це найближчі місяці. Це у нас квітень-травень. Я не думаю, що в такій фазі, як зараз проходить війна в Україні, що вона триватиме до кінця року", — заявила астролог.

Сонячне затемнення відбувається в знаку Тельця, а це - знак України, знак родючості й землеробства. Він проходить під знаком Урана - планети незалежності, що свідчить про те, що Україна була і буде незалежною.

Водночас знак країни-агресссора Росії – це Водолій, він проходить під Сатурном, що прогнозує посилення санкцій та заворушень.

Перл додала, що Плутон - планета змін і влади - входить в знак Водолія саме в січні 2024 року, що може передбачати війну на території самої Росії, зміну уряду та інші глобальні зміни. Астролог додала, що Плутон – планета повільна, вона затримається у Водолії щонайменше на 20 років.

читайте такожСонячне затемнення 30 квітня вдарить по "катові Алеппо" Дворнікову та Росії - прогноз астролога

Як повідомляв Главред, Анжела Перл раніше прогнозувала, що війна в Україні не буде затяжною. За її прогнозом, точка неповернення настане 30 квітня та місяц потому.

"Війна може тривати три місяці. Затемнення 30 квітня змінить всю країну назавжди, єднання буде таке, що жодна країна світу такого не бачила", — зазначила астролог.

"Щоби відбудувати Україну знадобиться 3,5 роки, але це буде нова і дуже сильна держава", — заявила вона.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти