Стане зрозуміло, що Україна перемогла: астролог назвала терміни завершення війни

28 березня 2022, 11:22
Кожен раз, коли закінчується війна, з'єднуються Юпітер і Нептун. Так було в 1919-му і 1945-му роках. І таке з'єднання буде в квітні, свідчить гороскоп 2022.
гороскоп для України
Гороскоп для України каже, що війна з Росією завершиться перемогою / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп для України 2022 та відповіла на запитання, яке хвилює кожного в нашій країні - коли закінчиться війна, яку розв'язав російський диктатор путін.

За її словами, дуже часто війни закінчуються, коли з'єднуються планети, які відповідають за мир - це Юпітер і Нептун. Зокрема, таке з'єднання було в 1919 році, коли закінчилася Перша світова війна, в 1945-му - коли закінчилася Друга світова війна.

"І зараз таке ж з'єднання Юпітера з Нептуном буде 12 квітня. Тобто в квітні буде зрозуміло, що війна не може тривати. І зрозуміло буде, що перемога - за Україною. Україна не може не перемогти. Це у всіх гороскопах, на всіх картах видно", - розповіла астролог на своєму YouTube-каналі.

Згідно прогнозу, впродовж першого тижня квітня може бути ескалація військових дій, наступ російських військ, тому що буде з'єднання Сатурна з Марсом.

"Крім того, Сатурн - планета поневірянь і важких подій - продовжує йти по Місяцю в гороскопі України. І вона, на жаль, тричі проходить по Місяцю до самого кінця року. Це не означає, що війна буде до кінця року, хоча можуть бути якісь локальні бої", - зазначила фахівець.

В цілому, весь квітень (до 26 числа) ще буде неспокійним місяцем, але він стане переломним і стане зрозуміло, що війна в Україні закінчується.

"16 травня буде місячне затемнення, воно може показувати дійсно перемогу України", - сказала астролог.

Анжела Перл також поділилася, що особисто їй інтуїція підказує, що війна в Україні завершиться до літа.

"Я навіть сон бачила, що я приїжджаю в Україну. І літо, черешні, сонце світить. А я босоніж виходжу, знаєте, як вдома в Україні", - зазначила астролог.

Астролог Анжела Перл - одна з найпопулярніших астрологиеь в YouTube. У неї 1,5 млн підписників. Анжела живе в Австралії, а родом вона з України. На момент початку війни її сестра і мама були в Києві.

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав Таро-прогноз для Росії. Фахівець розповів, чим для РФ закінчиться війна в Україні ти чи повалять з посади президента Володимира Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти