Гороскоп війни в Україні: астролог передрекла два складних і вибухонебезпечних дні

27 березня 2022, 06:44
На війні з'явиться можливість зробити щось несподіване, а в звичайному житті - емоційне напруження і ризик наробити помилок, каже гороскоп на 27 березня.
гороскоп, війна
Найризикованіший і непередбачуваний час настане близько півночі, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, Reuters

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 27 березня 2022 року, тридцять другий день війни Росії проти нашої країни.

За словами фахівця, в неділю є ризик ухвалити спонтанні та необдумані рішення, а найближчі кілька днів будуть дуже складними.

"Місяць у Водолії під управлінням Урану. 28 березня на з'єднанні Місяця з Марсом впливи цих трьох планет об'єднаються. Це два складних і вибухонебезпечних дні. Для війни це характерні енергії. Для миру і життя як такого – велика небезпека", - написала астролог у Facebook.

відео дня

Сьогодні звучатимуть браві заяви, зазначила фахівець.

"Хоча все це вже набагато краще в порівнянні з розпливчастою інформацією, таємницями і багатоходівками. То були криві шляху, тепер прийшов час прямих. Ситуації отримають прискорення, а дії – сміливість. Затребуваний гострий, швидкий, критичний розум, фундаментальні знання. Це не час чогось вчитися. Тут важливо миттєве схопити ситуацію та побачити всі ходи наперед", - зазначила Звягіна.

Найризикованіший та непередбачуваний час настане близько півночі. У військових діях це можливість зробити щось несподіване, а в звичайному житті - емоційне напруження і ризик зірватися, наговорити зайвого, наробити помилок.

"Слід взяти себе в руки і не відпускати. Дії лише за необхідності, але вже якщо вона виникне - то не тягнути", - порадила фахівець.

Раніше астролог-дослідник Аріна Артуровна поділилася своїм баченням ситуації в Україні. Вона зазначила, що бойові дії закінчаться не раніше літа 2022 року, а після на Україну чекатиме велике майбутнє.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти