Гаманець завжди буде порожній: 3 рослини, які виганяють з дому гроші

5 серпня 2023, 14:45
2057
Деякі рослини приносять фінансові проблеми та в цілому погано впливають на добробут.
Плющ, азалія, папороть
Які рослини виганяють гроші з дому / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay.com

Кімнатним рослинам приписують різноманітні магічні властивості, зокрема і здатність притягувати добробут. Але деякі зелені улюбленці, згідно з повір'ями, можуть чинити абсолютно протилежний вплив, а саме - виганяти з дому гроші.

Якщо вам цікаво, як за допомогою рослини зробити так, щоб гаманець ніколи не був порожній, читайте матеріал: Як правильно посадити грошове дерево, щоб вдома водилися гроші.

Згідно з прикметами, є щонайменше три кімнатних рослини, які приносять фінансові проблеми і в цілому погано впливають на добробут.

відео дня

Папороть. Кажуть, що ця рослина має негативну енергетику, тому її не варто тримати вдома. Папороть може стати причиною не лише безгрошів'я, а й хвороб.

Справа в тому, що папоротеві рослини мають специфічний аромат. Якщо його вдихати тривалий час, це може спровокувати запаморочення й напади головного болю, алергічні реакції та безсоння.

У алергіків та людей зі шкірними захворюваннями рослина може спровокувати напад астми. Якщо частини рослини потраплять в їжу, то це призведе до розладу травлення.

Папороть
Папороть має негативну енергетику / Фото: ua.depositphotos.com

Азалія. Ця квітка дуже гарна, але небезпечна, оскільки є енергетичним вампіром. Рослина може забрати сили у свого господаря, позбавити його добробуту й стати причиною сварок в сім'ї.

Якщо вдома є маленькі діти або домашні тварини, то азалія може спровокувати у них головний біль та напади задухи.

Хоча азалія не підходить для дому, в офісі вона може допомогти. Наприклад, якщо колеги плетуть інтриги й пліткують, то азалія змусить їх залишити вас у спокої.

Отже, відповідаючи на запитання, яку квітку потрібно тримати на роботі, щоб обеззброїти ворогів, відповідь буде - "азалію".

Азалія
Азалія є енергетичним вампіром / Фото: pixabay.com

Плющ. Цю рослину краще тримати на вулиці, а не в квартирі. У будинках, де росте плющ, процвітає фінансова нестабільність.

Загалом, це неоднозначна рослина. Вона харчується негативною енергією. Тобто, якщо в родині часто бувають сварки і конфлікти, плющ забере на себе негатив і гармонізує стосунки.

Але, з іншого боку, якщо стосунки хороші, а плющу потрібна енергія, він буде тягнути останні соки зі свого власника, навпаки, витягаючи удачу, натомість залишаючи лише неприємності.

Плющ
Плющ харчується негативною енергією / Фото: ua.depositphotos.com

Раніше Главред писав, чи можна дарувати грошове дерево та як це правильно зробити.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти